Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prunoki

0 bejegyzést írt és 619 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
Alábbiakban egy pofonegyeszerű, ám látványos reggeli, ha este már éppen nem érünk rá kenyeret dagasztani és hajtogatni hosszú órákon át. Mint minden másból, ebből is van fehér vagy teljes kiőrlésű verzió, íme a kétféle tészta receptje: Hozzávalók 16 db lepényhez Fehér lepény: Fehér kovász 80%…..
Blue Lemon Kelkáposzta főzelék 2017.04.07 09:41:25
A 'nem lehet mindig rántott húst enni' rovatunk mai darabját félévente egyszer nyugodtan elkészíthetjük, mert viszonylag rossz menzai emlékeink dacára finom tud lenni. A jól elkészített kelkáposzta főzelék illatában kiegyensúlyozott a zöldség, a kömény és a füstölt szalonna zsírban pirított liszt…..
prunoki 2017.01.16 22:08:22
@Hórukk: a vonalkód alatt ott van olvashatóan a számsor, általában elég az utolsó három karaktert nézni, ha az egyezik, akkor foglalkozni csak a többivel.

Nem akarom megmondani mi elvárható, ez csak egy módszer, jótanács, úgy fogod fel, ahogy akarod. Az, hogy össze vannak keveredve a dolgok pedig néha a vevők műve, ez ellen védekezni nem tudsz, csak ha megtanulod párosítani a cikket az árával.
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
prunoki 2016.11.17 15:21:31
Gyerekkoromban ki lehetett volna kergetni a világból, mikor otthon azt a mondatot hallottam meg: töltött paprika lesz ebédre. Mára ez teljesen megváltozott: imádom; nem is! Egyenesen rajongok érte. Lehet az akkori iskolai menza volt az oka a csupa cukor alappal, lehet csupán az, hogy otthon nem…..
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
(SPOILERES KRITIKA!) Szomorúan kell bejelentenem: a Jedi ezúttal sajnos nem tért vissza. J.J. Abramsszel kapcsolatban sokszor elhangzott, hogy a Star Wars-saga azért van jó kezekben nála, mert ő maga is fanatikus rajongója a szériának. Vagy ha úgy tetszik, elkötelezett híve egy…..
Kezdők a pályán (Fotó: Inghams.co.uk) Hütte Anyó levelet kapott: "A párommal régóta szerettük volna kipróbálni a síelést, korizni is szeretünk, túrázni is. Most először tudunk rá időt / pénzt szánni, hogy talán ebben a szezonban kipróbáljuk, ugyanakkor nagyon sok…..
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
prunoki 2015.10.22 19:52:39
Azt gondolod, hogy nehéz egy filmet a bemutatása előtt kritizálni? Ha igen, nincs igazad. A Star Wars legújabb epizódjával kapcsolatban már bőven rendelkezünk elég információval ahhoz, hogy összerakjuk a történetet, következtessünk a látványvilágra, legyen néhány elég jól…..
Nagyon-nagyon rég előfordult, hogy valamelyik iskolai szünet egy napját nem sikerült nagymamákkal megoldani, ezért kényszerből el kellett töltenem egy-egy napot a zanyu munkahelyén. Kínos volt mindenkinek, én eluntam magam, a zanyu egyszerre próbált meg dolgozni és valahogy kordában…..
Elég sokat örömködtünk az elmúlt hetekben az olcsó jegyek miatt, megmutattuk, hogy tényleg fillérekért lehet foglalni igazán zsír helyekre is, itt az ideje a kockázatok és mellékhatások bemutatásának. Főleg, hogy a Wizznél már beindult a téli fűnyíró, jönnek a szokásos…..
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
prunoki 2015.09.16 12:20:51
@paráznabillegető: jaja, hiszen a könyvben is eléggé megszurkálják. Nem kevesen.
Sziasztok! Ma az 5 legjobb ételt szeretném nektek bemutatni, amelyek segítenek a fogyni vágyóknak. Itthon is egyszerűen beszerezhető és aránylag jó áron kapható termékeket igyekszem az ilyen listákra beválogatni, így remélhetőleg mindenki ki be tudja illeszteni ezeket az…..
prunoki 2015.04.22 10:08:08
@DB Fitness_Te is képes vagy rá: kalóriabázissal fogytam több mint 30 kilót, minden jó a fogyásra :-) De ha megeszel 20 deka vajat reggelire, akkor aznapra be is fejezted :-)
prunoki 2015.04.22 10:44:11
@Pipas: 139-ről indulva, 1 kiló heti fogyást tűztem ki, 36 kiló ment le cirka 40 hét alatt. grammos konyhai mérleggel, szépen adagolva mindent. Csak a család bírja ki :-)
prunoki 2015.04.22 15:00:08
@ecch: én tudok annyi steak-et enni, hogy hízzak tőle és tudok annyit is, hogy fogyjak. Akkor most hízlal a steak vagy nem? :-)
Március 27-én ünnepelte 52. születésnapját sokak kedvenc rendezője, forgatókönyvírója és színésze Quentin Tarantino. Ha csak ránéz az ember már látja, hogy ezzel az emberrel nincs minden rendben és ezt filmjeiben is bizonyítja. Produkciói között szerepel a Ponyvaregény, a Kill Bill, a…..
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
prunoki 2015.03.26 17:35:10
Van, aki csak írja, és van, aki műveli is, mindkét út lehet üdvözítő egy gasztroblog számára. A Nyárspolgár BBQ-t eleve inkább szakmai magazinként aposztrofáljuk, amelynek fő célja a hazai BBQ gyújtópontjaként működni. Nos, mi már tűkön ültünk, hogy végre elkezdhessünk…..
K report Windows update 2015.01.27 17:22:45
Isten lássa lelkem, nem szoktam bántani a Microsoft operációs rendszerét, mert igazából nincs miért. Windows 7 –et használok, (gyári, full legal, a géphez vettem anno) jön – megy – világít, teszi a dolgát, így ez idáig tényleg semmi okom nem volt a panaszra. Tekintve…..
  Kontroll reloaded     A DVD kitűnő találmány. Valaha egy öt évvel korábban bemutatott film már Csipkerózsika álmát aludta, és legfeljebb arra várthatott, hogy egy-egy másod- vagy harmadosztályú kereskedelmi vagy kábeltévé csókja egyetlen adás erejéig felébreszti,…..
Nincs ehhez mit hozzáfűzni, de tényleg: az Uproxx összeszedte az év legjobb tévés animgifjeit, itt van mind. Mi csak párat mutatunk belőlük:   ..
Ez Károly mottója, aki Erdélyből jutott el Belgiumig, ahol több mint három évtizede él. Ugyan határátkelése nem mai történet, de talán nem minden tanulság nélkül való, miként következtetése sem. „Nem olyan régen ismertem meg ezt a blogot, és roppant sok érdekes…..