Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fernando Colombus

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
Fernando Colombus 2009.08.18 09:55:57
@Mitya Ivanov: szerintem meg privát oka volt erre, senki nem "találta" be, hanem így alakult...
Pólópokol Vér ciki véradás 2009.08.13 11:53:00
 Tegnap a Szigeten a Vöröskereszt sátránál akartam vért adni, és nem lehetett, mert nem volt nálam TB kártya. Mondom és mi van akkor, ha tudom a TB számomat, és bediktálom? Mondják, hogy azt nem lehet, sőt még fénymásolat sem jó a kártyáról, csak az erdetivel lehet vért…..
Harcművészet a középkori Európában – vívókönyvek és vívómesterek A blog nyájas olvasói fölös szabadidejükben bizonyára elgondolkodtak azon, hogy a címsor mellé illesztett képek honnan származnak. Amennyiben e szorgos kutatómunka zsákutcába jutott volna, akkor álljon…..
Tardai történetek Nyolcvan 2009.07.28 22:00:00
Furunkulus. A Nándi faterja szerint, aki mondjuk csak elmondásból tippelt, persze rosszul. Épp itt volt az ideje, hogy más is legyen Benőke farkán, ne csak xs-es piros hello kitty-s tangában pucsító igénytelen kisribancok, futószalagon. Először kajakra azt is hitte, hogy a…..
Ha már a részegek védőszentjéről esett szó, akkor néhány apró szösszenet következzék most.Főiskolán a klubban minden szerdán buli volt. Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy aki nem a tüc-tüc zenét favorizálta, az jelen volt. Kisbarátaimmal én is törzsvendég voltam…..
Tardai történetek Hetvennyolc 2009.07.03 11:30:00
A közértes Feri nyert egy verdát. Aztán el is veszítette. A köztes hétvégén meg boldog Fabia-tulajdonos volt, de legalábbis hol a kocsival, hol az árával sakkozott fejben. A Gabika mondjuk alapban meg akarta tartani, ha latinvörös vagy feketemágia gyöngyház. Azt mondogatta, azok…..
Fernando Colombus 2009.07.06 15:31:30
@Celtic: enged a faszt enged, kemény az a lufi mint a fagyott kutya lába...
Tardai történetek Hetvenhét 2009.06.30 11:00:00
Benőke, baszod, vonzza a gázos csajokat. A legutóbbi volt a csúcs, a Faja órákig vinnyogott a saját poénján, hogy hallod, ez hogy nézett hajnalban, mikor hívtuk neki a taxit, propán, bután. Így is vonult be a bula a legendáriumba, PB Erika. Ráadásul igazából Edina volt.…..
Miután FritzTata volt oly önfeláldozó, hogy elkezdte ezt a blogot, és felajánlotta a lehetőséget elvetemült külsős szerzőknek, hogy posztokat küldhetnek neki, úgy gondoltam élek a lehetőséggel. Szóval most következzen egy kis múltidézés. Legalábbis az én múltam idézése.…..
Fernando Colombus 2009.06.29 09:44:05
Hasonló sztori velünk is megtörtént, csak kicsit máshogy, és sokkalta macerásabb volt...

A koliban voltak korszakaink, ezt azután tudtuk meg, hogy magyarázták hogy Picassonak is volt piros meg kék korszaka, nekünk volt pezsgő meg konyak korszakunk, kb hasonlóan ocsmányul festettünk ki mindegyik után. A pezsgőzés már a fasz tudja honnan jött, de olyan szinten tudtuk tolni, hogy a kis társaság a szülinapomon elfogyasztott a klubban 27 üveg pezsgőt, amiket szépen sorban kiraktunk a színpad szélére. Mondanom sem kell, hogy éjfélre már igen ocsmány volt mindenki kinézete, főleg hogy Topika rájött, hogyan kell húzóra inni az üveges BB-t, és mivel ezt nem hitte el neki senki, háromszor kellett megismételnie egymás után. A dj arc meg nézett, hogy a fasz tudta hogy szarvasbőgés is van a Greece2000 alatt, tuti a hülye öccse mixelte rá ezt az mp3-ra miközben ő quake arénázott a hétvégén. Az este végére már erősen forma 1 eredményhirdetést játszottunk, Balu haverom locsolta a pezsgőt félmeztelenül, volt is sipítozás, azt mikor jöttek a portások hogy talán mégse, megbeszélte velük hogy de de de, kurvára de és kuss legyen. Aztán ennyiben is maradtak...
A konyakos korszak azután lett, hogy egy rosszul sikerült pezsis este után sikerült a szénsavas itókát orron át távoztatni, azt átmart néhány réteget az emberek orrnyálkahártyájából, ilyen aljas piával meg a továbbiakban barátkozzon akinek két anyja van.
Konyakkal már neccesebb volt a szitu, a 720ért kapható Napóleon vinjak nem volt az a francia minőség, ellenben egész gazdaságosan lehetett vele elintézni a májat és a látóidegeket...

Az év végére sikerült megtelíteni pezsgős meg sörösüveggel két beépített szekrényt úgy, hogy a vizsgázóöltöny már csak egy fogason lógott a radiátorcsövön, az ágyneműtartóban is piásüveg volt, azt egy izgalmasabb töcskölést hallani lehetett a menzán is, olyan volt mintha két bevásárlókocsi versenyezne fullra üvegekkel megpakolva lefelé taigetoszról. Mikor az ember azt hallotta, hogy hopp, most gödör, hopp most gödör akkor lehetett tudni, hogy beindult a móka, mikor a kátyús úton vergődő kocsi ment, akkor már nem sok van hátra az előadásból..
A visszaváltás nem volt egyszerű, Igor haverom 1es golfjával mentünk, a kocsi fullra került üvegekkel, fostunk is, hogy ha most belénkjön valaki beszarunk mire kitakarítjuk, de nem így lett. A második bolt után már rutinosabbak lettünk, bementünk megkérdezni mennyi rekesz van, mennyi üveget hozzunk be, és persze, nem gond, levásároljuk az egészet, szigorúan nem visszaváltós piával. Asszem 2 coop, 1 áfész, 1 reál, meg egy cba volt mire vissza tudtuk váltani az összes üveget...
Tardai történetek Hetvenhat 2009.06.26 12:00:00
A bográcsos kajákban egyértelműen a szakács Bandi a nagy spíler. Tüzet rakni a Vladi tud. Magdi és Elza seperc alatt összevágják a hozzávalókat. A Berda Miki vállalja a szervezést, kezdve attól, hogy kitalálja a mindenkinek jó szombatot, egészen addig, hogy a beszedett…..
Fernando Colombus 2009.06.29 12:07:27