Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fegeaa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Figyelem! 2011.04.28 22:03:00
Ki nem kapott még levelet tőlem? :) ..
Aki a napokban nekifut a szokásos éves KGFB-kalkulációnak, valószínűleg találkozik majd - vagy már találkozott is - a jövőre érvénybe lépő változásokkal. Nem új dolgok ezek, lehetett tudni egy ideje, hogy amolyan "nesze semmi, fogd meg jól!" típusú változások ezek.…..
Fegeaa 2009.11.03 11:53:09
@Watt25: Igen ezért fizess, a Te felelősségedről van szó. Vasdaraboknak nincs felelőssége, a sofőröknek van. Nekem pl van egy nagyköbcentis családi autóm, egy középkategóriás motorom, és egy robogóm. Ezért fizessek 3 biztosítást, mikor egyszerre csak egyet tudok használni?

És ha vidéki anyám nevére átiratnám mindhármat, akkor 100 ezer helyett 50 lenne évente bár ugyanúgy használnám ahogy eddig... Ebben mi az értelem?

Teljesen egyetértek a cikkíróval, csak a sofőröknek legyen biztosítása, lehetne ezt kategorizálni, pl köthetnék biztosítást adott teljesítményig, szállított személyek számáig, és akár adott időszakra is. Na ennek lenne értelme...
PTinfo Kegyes hazugság 2009.09.17 19:13:00
Úgy tűnik, most már minden mobilitási héten megkapjuk a Nagy Eljutási Versenyt, ahol jármű feszül járműnek, és ahol jól szervezetten mindig a vasútnak, vagy valamelyik más tömegközlekedési eszköznek kell nyernie a versenyt, némi bundával. A rendezvény lényege, hogy A pontból…..