Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ad5lib

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán nem túlzok, ha azt mondom: kevés olyan ókori esemény van, amelyre iskolai tanulmányainkból szinte mindannyian emlékszünk. Leonidász király és 300 spártai katonájának a Thermopülai-szorosban véghez vitt hősi cselekedete ezen kevesek közé tartozik. Meglehet a többség…..
ad5lib 2009.03.15 21:45:11
Marcius 15-hez ugyan szervesen nem kapcsolodik de megjelent egy erdekes cikk az Economistban Karpataljarol: Ruthenia
A glimpse of daylight cimen

www.economist.com/world/europe/displaystory.cfm?story_id=13278829

Erdekes a cikk nagyon foleg mivel semmirol sem szol. Minek a Nyugatnak egy ujabb kis etnikumrol olvasgatni akiknek elmeletileg 0 tamogatasuk van?

Hogy megpenditsek nehany vonalat: az Economist terkepen szep vastagon ki vannak jelolve a gazvezetekek amiknek nem tom mi koze a fuggetlenseghez.....

Szerintem az egesz leginkabb Oroszorszag felol fuj es a cikk is egy orosz riportra hivatkozik. Lennenek tippeim az oroszokat miert erdekli Karpatalja.

Kedves reakcio. erdemes lenne utananezni.:)
 Korántsem váratlan fordulat: történelmi mélyponton az angol Munkáspárt, és hihetetlen előretörés konzervatív oldalról a Ködös Albionban (a baloldalt ez alkalommal a liberális demokraták is megelőzték). Elemzők szerint a Munkáspártot a megélhetési költségek…..
Nyest szaladt az autó alá? Árnyék suhant a szemetes mellett? 1996 óta folyik az urbanizálódó nyesteket monitorozó kutatás az ELTE Állatrendszertani és Ökológiai tanszékén. A Nyestek a városban weboldal hasznos információkat tartalmaz a nagyvárosi egyedekről, látható például,…..