Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jamal88

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A point-n-click játékok szerelmesei méltán imádják Zeebarf játékait (Visitor, Small Favor, és persze a Reemus-saga első és második része), mert nemcsak tökéletes a játékmenet, izgalmasak a fejtörők, hanem általában legalább kétféle befejezés, képi és verbális humor is…..
Disztrojban mindenképpen rendhagyó darab a Sparks and Dust című műremek. Egy magányos hősként kell végigjárnunk egy meglehetősen furcsa, bizarr világot ahol mindent, szinte mindent felhők borítanak, és természetesen mindent, de tényleg mindent ellep az ellen. Fegyverünk csupán egy…..
Jamal88 2009.07.02 12:23:33
@arcz: igazából csak akkor megy előre amikor egy sávba már nem tud elbújni a fedezék mögé több katona(így volt az előző részben is),amúgy ha rákattintasz a katonákra előre tudod őket küldeni, visszavonulni tényleg nem lehet, de nincs is rá szükség....;)
Első látásra a Jenga nevű játék jutott eszembe a Stackle című remekműről, és nem véletlenül, hiszen a cél itt is ugyanaz: a meglévő torony elemei segítségével minél magasabbra eljutni, anélkül, hogy művünk összedőlne. Az építmény tetejére helyezett elemek egészen addig…..
Az előző két részhez hasonlóan, az Epic War 3 is megérdemli, hogy beszéljünk róla. Ebben az eposzi fejezetben nagyon vegyes játékelemekkel találkozhatunk. Hősünk fejlődése (legfeljebb 30 szint) során lényeket és bónusz támadó kártyákat gyűjthetünk. Ezt körökre osztott…..
Régen volt Nitrome-játék a blogban, mert az utóbbi időben nem voltak nagy dobásai a fejlesztőknek, de most a Double Edged című csodával alaposan megleptek. Verekedős akciójáték a kicsike, és nagyon ismerős volt valahonnan már az első pályán is, aztán amikor megjelentek zsákos…..