Regisztráció Blogot indítok
Adatok
black-lotus

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reggel 6 órás kelés asszem mindkettőnket eléggé megviselt. Nagy nehezen összekapartam magam, elmentünk reggelizni, megint ettünk mindenféle finomat (croissant, sajtok, halva, röszti). Még visszaszaladtunk a táskáinkért és megejteni egy gyors wc-zést, aztán a recepción már…..
black-lotus 2009.07.14 23:01:47
@tiboru: És azok után, hogy beazonosítottál, vagyis láttad és olvastad, hogy a szépségem szellemes, pallérozott elmével párosul, Neked semmi más nem jut eszedbe a nyelveddel, mint nyújtogatni? (Immár másodszor!) Vérlázító! :-D
black-lotus 2009.07.15 08:59:46
@SzilKa: Nem csak ma ;-)
black-lotus 2009.07.16 20:30:10
@tiboru:

Arra gondoltam, használhatnád a nyelved arra, hogy kifejted az álláspontodat a 'Boldog ország, ideális állapotok :-)' témában, de úgy látom Neked kissé meglódult a fantáziád. :-D

A felhívást táncra mindig meghagyom a férfiaknak, ezzel is hozzájárulva egy "boldog ország ideális állapotának" létrehozásához. Azonban keringő előtt elvárok egy meghívást egy finom teára is ;-)
Ma reggel úgy 6 körül magamtól ébredtem, így kihasználtam az alkalmat és bevonultam a fürdőbe hajat mosni. Kényelmes tempóban reggeliztünk, így pár percet végül el is késtünk a recepcióról, Mariann már várt minket. Azt mondta, az arabok reggelire babot szoktak enni (olcsó)…..
black-lotus 2009.07.01 10:40:19
@tiboru: Igen, azt én is láttam, hogy kb. az elnökeik változásával párhuzamosan változott a zászlójuk is. Szaladin sasmadarát -ha helyes az információm- Kurais solyma előzte meg kb. Szadat elnöksége alatt. (Ezek tényleg nagyon egyformának tűntek a zászlókon.) Sajnos ilyen messziről (időben és térben), valamint ilyen hiányos közel-keleti ismeretekkel -átok a középiskolai hiányos oktatásra!- nem nagyon értem a változások okait. Azt értem miért volt olyan fontos Szaladin Egyiptom történelmében, szóval teljesen érthető miért a sas. Ami nekem érdekes, az a sólyom. Ha ez a bizonyos 'Kurais' a törzset jelenti, ahonnan Mohamed származott, akkor értem miért kaphatott helyet a zászlón. Ugyanakkor ennek a törzsnek az ellenállása késztette, hogy elhagyja Mekkát, ez azért elbizonytalanított, hogy helyes úton járok-e a témában. Szóval nekem van itt egy kis homály. Ha valaki meg tudja nekem ezt magyarázni, ne fogja vissza magát.
És szóljon, ha a fenti fejtegetéssel teljesen rossz irányba indultam :-)
black-lotus 2009.07.01 10:45:06
@tiboru: A megvesztegetés tudtommal törvénytelen, így nekünk -törvénytisztelő állampolgárok lévén- fogalmunk sincs hogyan kell csinálni. De adhatsz tippeket, talán meg tudunk egyezni valahogy. Mint említettem, sok mindenre kapható vagyok ;-)
Igazán fárasztó napon vagyunk túl. Keltünk reggel, ahogy elterveztük. Elég éberen aludtam szokásomtól eltérően, a légkondi miatt a vállam fázott kicsit, viszont deréktól lefelé megsültem a takaró alatt (lepedő-pokróc kombó, ilyennel görög apartmanban találkoztam először).…..
black-lotus 2009.06.29 21:04:27
@Zig Zag: Mondtuk az idegenvezetőnek, hogy jó nekik, hogy nem kell kabátra költeniük, mert ott nincs tél. Erre elképedve közölte, hogy télen igenis kabátot vesznek. Majd visszakérdeztek, hogy miért, mi mit viselünk 20 fokban?
Nehéz nap volt a mai. Kezdődött azzal, hogy alig bírtam magamhoz térni reggel, amikor Kriszti keltegetett. Állítása szerint már 10 perce próbált bökdösni és szólongatni, de én csak akkor kezdtem el mocorogni, amikor letekerte a boltív függönyét, s világosabb lett a szobánkban…..
black-lotus 2009.06.29 20:22:35
@tiboru: Akkor soha nem fogod megtudni milyen azon a gépen az első osztály :-)
black-lotus 2009.06.29 20:39:12
@Zig Zag: Nézd, ők azt nem értették, hogyan lehet vezető mérnök egy nő. Én azt nem értettem, hogy lehet valaki mérnök egy repülőgépen a fenti névvel és olyan külsővel, ahogyan az arab terroristákat ábrázolják a legócskább Chuck Norris filmben. Így megy ez...