Regisztráció Blogot indítok
Adatok
new@york

25 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tuningoljuk fel egy kicsit Kristen Stewart lökhárítóit, adjunk hozzá egy korántsem csillogó, végletekig semleges srácot, egy durván egocentrikus és ironikus rosszfiút és meg is kapjuk a Vampire Diaries receptjét. Kezdődhet a "Meyer, te tolvaj!" kántálása, hiszen minden…..
Rossz érzéssel várhattuk az NBC újoncának premierjét, hiszen számos baljós előjel kísérte a forgatásokat. Többek közt lebetegedett a produkció eredeti főszereplője, így a Szívek szállodájának hőse, Lauren Graham ugrott be helyette. Bár ne tette volna! Nem arról van szó,…..
Ezt már vártam a FOX-tól. Hiszen micsoda mocsokság,hogy a House-t szétpromózzák a Lie To Me-nak meg a tavalyról megmaradt anyagból vágnak össze valami semmit. Na de itt van. Ugyan csak ez az 1 darab de ez is valami és nekem tetszik:) x.o.x.o. tvgirl:)..
Az a helyzet,hogy a FOX szétpromózza a House-t én meg még csak a képeket mutattam meg, pedig ez a legutóbbi már a 9. promó videó. A tovább mögött a többi. Enjoy. x.o.x.o. tvgirl:)..
A sorozat. 10.évad tejóég,hát nem soknak sikerült ezt megérni és sajnos lehet hogy nekik ez is lesz az utolsó. Sajnos Grissom távozott, jött helyette a prof,Lawrence Fishburne és hát hagyott maga után némi kellemetlen szájízt. Nem igazán jött be sehol senkinek. Na de! Ha már az…..
Áh,azt mondtam,hogy a Grey's Anatomy-nak volt a legizgalmasabb fináléja?ööö...lehet,de az biztos,hogy a Private Practice-é is nagyon ott volt,sőt talán még izgalmasabb volt. De a folytatásra sajna várni kell októberig. Addig is itt vannak az új,3.évad képei. Aranyosak,szépek...csak…..
Nem is tudom miért nem raktam fel eddig őket? hiszen már kb 1 hónapja megjelentek és láttam is őket de valahogy innen kimaradt.Na mind1 most pótoljuk,csak ne felejtsetek el a tovább mögé is menni:). Tehát.Gossip girl. 3.évad. x.o.x.o. tvgirl:)..
Mivel a CW újdonságait már kívülről belülről megmutattam itt az ideje valami másnak is. A CBS idén 5 új sorozatot indít. Neki nem is kell több hiszen ott van a How I Met Your Mother meg a helyszínelők armada. Meg még csomó minden más csak most a kedvenceimet kiemeltem.:)Na…..
                        ..
Na most van nekünk egy CBS-ünk. Jófej, helyszínelők sweet home-ja. Ez a CBS idén ősszel előáll (többek között) egy új szitkommal melynek címe Accidentally on purpose. Adva egy nő,újságíró aki összejön egy nála sokkal fiatalabb sráccal. Az ominózus éjszaka után teherbe esik…..
Szombaton nyelvvizsgázom úgyhogy egy icipicit elfoglalt vagyok,bocsi. Azt szeretem a Született feleségekben,hogy mindig minőségi,szép promo képeket készítenek. De íme a tovább mögött 2 promo kép abból az egyik máris itt... x.o.x.o. tvgirl:)..
Eastwick-i boszorkák megvan?akkor jó,mert nekem nincs. Valahogy kimaradt a film az életemből. Lehet,hogy én a Sandra Bullock&Nicole Kidman-es boszorkás filmmel (cím nem jut eszembe) jól meg is voltam anno. No mindegy egyszer majd ha adják a tvben megnézem.Úgyis fogják.Mindig mindent…..
Na nekem ez az utsó rész volt a top favorit. Sok jó finálé volt,de ez vitte a pálmát, most pedig egy kis előzetes a 6.évadból.Hát nem sok. ..
Egy újabb kis részlet az új részből...nekem jobban bejön mint az előző ..
Fox.Julianna Margulies.új,ügyvédes és Chris Noth-os (Szex és New York...Big..ugyanmár tudod te;))szóval nagyon el kell szúrniuk, hogy engem elriasszanak tőle.És most egy csokor promo…..
A tovább mögött az NCIS új spinoffjának az NCIS Los Angelesnek egy pár promó videója. Viszont mivel nem tudtam ellenállni ennek, itt egy kis ízelítő,nekem nagyon bejön.:) x.o.x.o. tvgirl:)..
Ha már promo fotók akkor rázódjunk bele rendesen. Szerintem nagyon jól néznek ki. Kattints a tovább…..
A 6.évad promo képei a tovább mögött. Nem rosszak de semmi extra,nekem a House-os gyógyszeresős tetszik:)               Nem tudom őket összekicsinyíteni vagy hasonló, ezért…..
Egy kis sneak peak a következő részből...Mr.Monk és az ufó:) ..
Ma egy kicsit felpörgök a blogolás témában. Főleg, hogy rájöttem,hogy rakjak be videót.:P:D Na szóval a tovább mögött a CW 4 újdonságának (The Vampire Diaries, Melrose Place és a The Beautiful Life, Life Unexpected) hosszabb előzetesei. ..
Az USA Networkon októberben indul ez a sorozat Matthew Bomer-rel. Én még a Traveler-ben szerettem bele,ami egyébként egy szintén nagyon jó sorozat,kár,hogy nem fejezték be.Na mindegy most itt van az új sorozata a White Collar, ahol egy bűnözőt alakít aki összeáll egy nyomozóval és…..
Várós.Nagyon.nagyon:)                     oh yeah! x.o.x.o. tvgirl:)..
Már megint egy olyan rész amin remekül lehetett nevetni vagy mosolyogni.         Monk segítségét kéri a rendőrség, egy házvezetőnő gyilkosságához. Ő azonban most mással van elfoglalva,ugyanis egy újdonsült barátjának segít…..
Elkezdődött. Az utolsó évad a mi flúgos nyomozónkkal.                 Imádom. Egyedi. Megvallom őszintén egy hasonló sorozat se jut eszembe. Persze olyanok igen amik részletekben hasonlítanak de így…..
          A FOX egyik legújabb sorozata,ami ugyan csak szeptemberben indul de a pilotot már láthattuk.A szitu a következő.Adva van egy gimi ahol minő meglepetés a pompom lányok és a focista fiúk a menők és mindenki más pedig lúzer.…..