Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kékasszony

36 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogíró kezek. Virágének 2010.09.29 15:06:00
 Szerény vagyok akár az ibolyaBár a színem még nem olyan lilaIllatom is csak amolyan nőiesÉs származásom helye sem oly kiesNevem virágnév, bár nem ibolyaTüském van, szúrokÚgy hogy szólokEngedély nélkül ne nyúlkálj odaDe ha kedvemre simogatsz, bársonyos vagyokS ha jó…..
M e t z - s z e t 0. szerelmesvers 2010.01.04 16:20:00
sárból tapasztottalakmagamnakgondosan megformáltamaz összes hajszáladatnagy szívetmeleg kezeta szemed rosé volt fahéjjallevest  főztemmert tudom mennyire szereteda párás ablakra írtam hogy szeretlekés átengedtem reggel a zuhanyt   Lőrinczy Judit-Szerelem(olaj 50x60)  ..
kékasszony 2010.09.29 14:47:59
 http://www.box.net/shared/hb5dy8ejuh A Lemezek között bóklászva felfedeztem egy régirégi felvételünket, még a hőskorból!Egy gyönyörű improvizációs, szép, lassú, lelkis  Tareri-t!Hallgassátok szeretettel!..
Ki van ott bent hahó? Mulat a hold 2010.08.25 11:50:27
A hold tehet mindenről, ő az, aki ráncoltArcomra éjszaka csúf redőket táncoltA hold, mulatós kedve, így ölthetett testetHogy két szemem köré, mély sávokat festettKi hallott még ilyen csuda badarságotHajamból csente rá e csúf barna sávotAztán gondolt egyet s javítván a…..
AnRea Képeslap 2010.08.06 17:46:12
- Anya! Te tényleg szeretsz homokozni? Kislapáttal, vödörrel?Ezt kérdezte Gergő, amikor mondtam neki, hogy építsünk homokból kisautót. Persze nem volt lapátunk és vödrünk sem, ezért vettünk egy műanyag tálat és lapátokat. A rendes homokozós készleteket mindketten babásnak…..
kékasszony 2010.08.06 23:11:46
Azt mondja a nővérem az előbb, hogy 30y?, az jó, de neki most a Vad Fruttik tetszenek. Én meg ilyenkor mindig vigyorgok, mert bírom a nővéremben, hogy tartja a lépést a lányaival. Gyorsan megnéztem én is ezeket a Vad Fruttikat, és ez a dal nagyon bejön. Elő is vettem a hatására egy…..
Prológus: Mindenkihez, aki elolvassa ezt a kis mesét. Én egy politikailag analfabéta ember vagyok. Gondolataim, a saját látásmódom, és tapasztalásaim alapján lettek ide leírva. Legyetek elnézők velem, ha valamit kihagytam, vagy a magam értetlen módján értelmeztem. Köszönöm!…..
AnRea Mi a fene van már? 2010.07.19 19:40:00
Valami görbület lehet a tér-idő kontinuumban, mert most meg a hangosan kefélős szomszédunk jött át.   Az volt a baja, hogy ő nem tud délután ötkor kimenni a kertjébe napozni, mert a fűzfánk beárnyékolja a kertjét. Délután ötkor. A szemét. Mármint a fa. Menjünk csak,…..
AnRea Fába vésve 2010.07.17 21:25:00
Szerintem mondtam már sokszor, így nem lesz újdonság: nagyon imádom a férjemet. Ilyenkor meg totál ellágyulok.   Van ez a szomszédos történetünk most, és a szomszéd, férfi a férfival stílusban adja elő a megbeszélést, tehát az urammal levelez. Érdemes lenne a teljes…..
 "Én szeretem a nőket, meg nem vagyok prűd meg minden... de háromszor láttam, és nem le akart smárolni egy kapualjban?"  - Petri György K.M. szerelmes éneke.   fotó: Szilágyi…..
Cipelem Uram, a saját létemre szabott keresztem Míg egyszer csak el nem ereszt Ő, Vagy Én el nem eresztem…     Míg Egyszer Csak El Cipelem Uram, a saját létemre szabott keresztem Nem Ereszt Ő Vagy Én El Nem Eresztem  ..
A sors az egyik kezével ad, a másik kezével elvesz. Én nem tudom ez egy mondás-e, vagy ha az, akkor bölcs mondás-e, de mindenesetre tegyünk úgy, mintha az lenne: egy bölcs mondás. Hiszen minden így működik, hogy feltételezünk valamit, például azt, hogy önmagunkra nézve igaznak…..
Mindenből tanul az ember, csak figyelni kell, de sokszor még azt sem, elég kimenni a teraszra, mikor a szomszédok meg a vendégeik is kint vannak.   Azt hiszem joggal nevezhetjük tyúkudvarnak az olyan társaságot, ahol 4-5 nő van jelen egyszerre, 4-5 kissé kapatos nő, akik unalmukban…..
kékasszony 2010.07.12 09:29:02
(férfi) Vesd le az ingedet Lebbentsd ki melledet Lebbentsd ki hadd látom És még olyat tegyél, hogy te, nekem legyél A kebelbarátom (közben, ez jár a fejében) Mellesleg, a lebbentett keblek mellett Szeretem, a frissen kirántott Finom csirkemellet   (nő) (Áhítattal mondja) Ó, te…..
Blogíró kezek. Hiába lát az 2010.05.09 17:13:00
 Vak vezet világtalant ebben a vak világbanA látók sem belátókVakablakból tekintgetnek a világraNéznek, a messzeségbe, de nem látnakCsupán eltekintenekA lényeg felettAztán csak intenek, leintenekLegyintenek- Nézd - mondod a világtalannak,Ott azt a madarat látodÉs ő bólint,…..
kékasszony 2010.07.09 12:57:30
@AnRea: Akkor nem tudom,mert nálam most,sötétkék,ill fekete betűk láthatóak?!:))
kékasszony 2010.07.09 13:07:58
@AnRea: nálam a háttér(background), közép,és világoskék egyveleg,annak a háttere,amire a posztomat írom,és mozgatható,pedig világoskék,úgy hogy kalácstalan vagyok!Nem tudom nálad ez hogy jelenik meg,így duplán kalácstalan vagyok!ooo:-))-:
kékasszony 2010.07.09 17:34:38
@AnRea: na még egyet kipróbáltam,aztán megáll a tudomhányom!:-))
 Csiga-biga gyere ki Ég a házad ideki Hogyha nem jössz, meglátod Olyat kapsz, hogy megbánod Leesik a nadrágod Csiga-biga dugd ki szarvadat Ha nem jössz hát Megnövesztem lábadat Lábszagod lesz Szagolhatod naphosszat Gyere ki hát Ha nem akarsz te ily rosszat Csiga–biga dugd ki…..
AnRea Randi 2010.07.09 08:05:00
Ma randim lesz a pasimmal :)                    ..
  A bánat, mint egy nagy fekete madárHívatlan, kéretlen  vállaidra szállHosszú karmos lábát  húsodba mélyesztiKit zsákmányul ejtett, többé nem eresztiApránként lakmároz kedvét leli bennedAmilyen ő maga, olyanná kell lennedHatalmas szárnyait kitárja…..
Lejárok a partra, egy bárba Rossz név: Bolondok hajója, Itt egy öreg fazon énekel A bor is pocsék, akár a hely... Itt bújnak a hatvanas évek, Ezt hallja aki ide téved Néha visszatérek, valami hív, Ő meg iszik és szív amit szív... La-la-la-la-la-la La-la-la-la-la-la Kilenc…..
 Éj, mély, sekély, seregélyMély, meredélybe, sötét éjben nyugodni térEgy seregnyi seregélySzívvel, lélekkel élj, hogy szépen csendben révbe érjÉrj hozzám szelíden lágyan hogy nekemSzámomra számokban számolvaSokat érjSokáig éljNe remélj szépet és jótCsak néhány…..
Engedd el magad! Zsóka mondja... 2010.05.09 17:07:00
 Dödög: dadogós hulla beszél Emlék: M alakú vágat a jégen Kutyaszán: sajnál az eb Öldököl: gyilkol az öldök Szeplő: szep, lőfegyvert használ Szép nő: a szépülési folyamat végén, gyönyörű lesz Turha: a mirha különleges eljárási módozattal készült változata,…..
Shut the gates and sunset After that you can't get out You can see the bigger picture Find out what it’s all about You're open to the skyline You won't want to go back home In a garden full of angels You will never be alone But oh the road is long The stones that you are walking on Have gone…..
 Gyere takarj be Csalj könnyet egy özvegy szemébe Terítsd be az éjszakát szerelmeddel Szárítsd fel a könnyeket sebes arcomról Idd a bort,a vörös,édes ízemet Gyere,takarj be magaddal Az élvezetért Ahove el fogsz vinni engem Gyere,vígasztalj magadban Fiatal szerelemnek kétszer…..
Hová mégy te kis nyulacska? Ingyom-bingyom tálib e, Tutálibe tálib e, Az erdőbe.   Minek mégy te az erdőbe? Ingyom-bingyom tálib e, Tutálibe tálib e, Azér mer csak   Ha nem felelsz rendesebben Ingyom-bingyom tálib e, Tutálibe tálib e, Agyonütlek Ja, akkor vesszőcskéért,…..
Engedd el magad! FASZERELEM 2010.04.20 17:37:00
 Egyszer a molyhos tölgy szerelemre lobbant Látva a szömörcét szíve nagyot dobbant Koronáját törte, folyamodjék cselhez Ágaival miként érjen a kis cserhez Mivel a fák sorsa a földhöz ragadtság S ha szellő sem lebben A mozdulatlanság Kínjában a molyhos kérlelte az eget…..