Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukitom

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegyük szívünkre a kezünket és valljuk be, hogy a 3%-os garantált kamatozású CSOK kedvezményes hitel rendkívüli lehetőséget biztosít azoknak, akik tudnak élni vele. Sajnos a kör egyre szűkül, mégis azt gondolom, hogy érdemes foglalkozni a lehetőségekkel. Általában az emberek leragadnak a 3%-os…..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem a zene kell a napi működéshez. Ébredéshez valami megnyugtató dallam a rádióból, városban barangoláshoz valami a kedvencek közül, sportoláshoz mindenképp felpörgetős számok, elmélyült munkálkodáshoz pedig komolyzenei vagy lágyabb…..
Lukitom 2015.06.17 14:21:52
Biztos én vagyok barom, de még mindig szeretek napilapokat olvasni, ha valahol korrekt tálalást, releváns saját információkat kapok. Csakhogy a Nemzet egy szarhalom, mely eddig Viktor seggét nyalta, most meg Lajos szekerét tolja. A Hírlap egy rendkívül buta egoista, régi kapcsolataival…..
Lukitom 2015.05.14 10:00:15
@Arcade Macho:

Ott van az a "ha súlyosabb bcs nem valósul meg" kitétel. Jelen esetben megvalósult. Halálos közúti baleset gondatlan okozása. + halmazat a segítségnyújtás elmulasztása.
Nagyon sajnálom szegény kerékpárost, ugyanakkor nem ítélkezem a főszerkesztő úr felett, azt majd remélhetőleg megteszi az igazságszolgáltatás.
A Tv2-nek mostanában minden sikerül, ami azért összefüggésben van azzal, hogy az RTL Klubnak pedig egyelőre nem jött be a Való világ. A 40 milliós játszma tegnapi premierje például megalázó vereséget mért a valóságshow-ra, ami nem meglepő, hiszen a Való világban se szex nem…..
Túl vagyunk az első fordulón – ami nagy valószínűség szerint nem sokaknak okozott meglepetést. Legalábbis ami az eredményeket illeti. Tegnap késő éjjel – ugyanis ekkor lehetett csak először – közzétették a szavazatszámokat az elektronikus és online médiumok, ma…..
Lukitom 2010.04.12 14:42:59
@agyvihar: Az tény, hogy a KDNP önállóan nem mérhető, de azért az mindenképp elgondolkoztató, hogy a KDNP által állított jelöltek mindenhol nyertek első körben. Ugyanis a jelöltállítás úgy történt, hogy OV kijelölt néhány helyet, ahol a KDNP jelölhette az indulót. (így volt ez pl Egerben, Kalocsán, vagy Szécsényben) Az azért vitathatatlan, hogy ehhez a Fidesz kellett.
Azurák Csaba egyenesen beleütötte a magas labdákat Orbán Viktor arcába. De miért vállal be Orbán Viktor egy huszonötperces beszélgetést, ha egyetlen lehetősége, hogy fájdalmasan látványos módon kerülje az érdemi válaszokat? Főként miközben világosan látszik, társadalmi…..
Lukitom 2010.02.10 14:15:20
@idelle: Engem az nem érdekel ha elzavarják, az már sokkal inkább, ha megkapják rá a lehetőséget, hogy megszüntessék a 3200 önkormányzatot, csökkentség a parlament létszámát és komoly változásokat kezdjenek a pazarló rendszerek megszüntetésére és nem élnek vele. Akkor én is azt fokom mondani, hogy köszönjük, ennyi mehet.
Az utóbbi idők egyik legérdekesebb interjúját készítette Orbán Viktorral ma reggel Süveges Gergő a közszolgálati tévében. Releváns kérdéseket tett fel, jókor szólt közbe, érdemi megjegyzései voltak, de nem akarta túljátszani sem a szerepét, s földbe döngölni sem kívánta…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
A Bambiban egy ismerősöm asztalánál egy köpcös fiatalember ült. Bemutattak neki, annyi derült akkor csak ki, hogy az SZDSZ egyik fontos embere s állítólag Fodor Gábor tanácsadója. Sajnos nem jegyeztem meg a nevét, de ki fogom nyomozni.(Update: a srác Fodornak _volt_ a tanácsadója.…..
Jó ideje már, hogy a Nap-Kelte hétköznapi adásaiban csak két műsorvezető váltja egymást, Apáti-Tóth Kata és Betlen János. Azon szerintem nem csodálkozik senki, hogy nincs kínzó hiányérzetünk Bánó, Orosz, vagy Aczél miatt, de most új műsorvezető érkezik a stúdióba.…..
Tavaly a világon először a Cserépfalu blog adott élő online közvetítést megye hármas focimeccsről. Darvas, a blog motorja - bruhaha - annyi szépet hordott össze a Bükk alján csücsülő kis faluról, ahol nemrég még mészégetésből éltek az emberek, ahol minden családra két…..
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
Megcsinálták. A hazug, népnyúzó, idegenszívű bankárbérenc, meg a populista, szélsőjobbal haverkodó népvezér végre megölelték egymást, meglapogatták egymás hátát, talán még egy finom fenékpacskolás is volt, hogy „Jól van, Feri, végre egyetértünk”, "Igen…..