Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciripbogár

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók:- egy darab fehér karszalag- nyolc deci fehérbor- négy deci szóda- házi barackpálinka, ízlés szerint- egy darab kváziFord logós pólóba bújt szakállas ember kezében dobverőkkel- egy darab szimpatikus, Roland felirat mögé bújt kopasz szemüveges- egy darab…..
ciripbogár 2009.08.08 06:51:05
@divatmotoros: sajnos, sajnos. Tibinek besípolt a mikrofonja, nem hallotta magát, mire hisztirohamot kapott, és csak nagyon nehezen sikerült összeszednie magát. Fefének több szám alatt hallgatott a gitárja, persze Ő ezt sokkal higgadtabban vette tudomásul.
Veszprém ismét bizonyította, hogy különösen alkalmas helyszín egy fergeteges Quimby koncerthez. Az Utcazene fesztivál számtalan fellépője rengeteg embert vonzott, az egész város felbolydult méhkashoz hasonlított. Az Óváros téren és minden környező utcában vibrálva cikázó…..
Erre döbbentem rá ma éjjel, Székesfehérvártól nem messze. Történt ugyanis, hogy a napok óta tartó esőzést megunva kora délután motorkerékpárom nyergébe pattantam, hogy a gyorsulás-lassulás-kanyarodás fizikai hatásait élvezve görbítsem mosolyra a számat. A szokásos…..
Az a baj az ömlengéssel, hogy előbb-utóbb unalmassá válik. Egyre nehezebb fokozni a jelzős szerkezeteket, fogynak a még el nem használt hasonlatok. Fokozni kéne a leírást, de nehéz, ha már sokszor jártunk a csúcson. Persze egy Csimborasszó után jöhet még a Csomolungma,…..
Hogy is volt a Teátrummal? Nem iszom már teát rummal.Na és a Csík zenekarral? Ferenczi a Rackajammal.A Teátrum. Sísapka. Sísapka. Sísapka. Sísapka a cinen - kész a swing. Aztán ha kicsit felgyorsul és néha mellémegy egy hang, akkor kész a jazz. Ha pedig sok dobverőt…..