Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukjanyenko

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kommentár nélkül és a folytatásban reménykedve következzék Viplex összeállítása. Csudálatos témakör: a gourmet/gourmand (igen, tudjuk, mi a különbség) és a viszkis után itt egy újabb alkoholos, ismét sommelier-poszt! Borászat, eme nemes hagyomány és tradíció, mint…..
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..
Lukjanyenko 2009.09.14 06:36:07
@Megdobbent: Nem teljesen értek azzal egyet hogy olyan sehol nem létezik hogy rendes szelet hús és igazi panír, mint a vasárnapi ebédes mesékben. Ausztriában például van ilyen mirelit termék.
Magyarországon pedig ehhez hasonlót venni nemjó dolog.
Természet szerint irtózom a fenyegetőzéstől és a dörgedelmes hangvételű megnyilatkozásoktól - sokkal jobban szeretem a párbeszédet, a konszenzust, vagy legalábbis a kompromisszumos megoldásokat. Néha viszont sajnos rákényszerülök az erélyességre.Balekoktatás, neuralgikus pont.…..
A képen látható srác az egyik leghűségesebb vendégem, aki már néhányszor kezem alá feküdt, hogy újabb és újabb implantátumokat ültessünk bőre alá. Ő volt az első ember, akinek transdermal, illetve subdermal implantátumokat helyeztem be (bizalmát ezúton is köszönöm!:)).…..
Lukjanyenko 2009.08.10 00:57:52
@Rékuc: valaki megint kurvára ráér filozofálni mi? ez teljesen nem normális dolog
A fanatikus természetvédők egyik rémisztő tulajdonsága a humortalansággal párosuló sokkolási hajlam. Ez azonban, egészen kivételes esetben, szórakoztató eredménnyel is járhat. Az mindenképpen egész kivételes esetnek számít, ha egy jó dudájú sztriptíztáncosnő jelentkezik…..
Lukjanyenko 2009.07.09 15:01:25
@1478 97 277: aki húst eszik az nem ember? elég fura elképzeléseid vannak. meg aki húst eszik az alapból sérteget, így következtetted ki? ekkora hülyét mint te :D
Lukjanyenko 2009.07.09 15:03:08
@1478 97 277: amúgy örülök hogy egyszer igazi ember leszek. köszönöm Gepetto ;-D
Lukjanyenko 2009.07.09 15:24:15
@1478 97 277: neeee, hagyd abba mert felrobbanik az agyam :D
A múltkor láttam valamelyik kereskedelmi csatornán egy riportot egy magyar cirkuszdinasztia tagjairól, akik állítólag világhírűek, és a monte carlói cirkuszfesztiválról is hazahoztak már néhány arany bohócot. A riport közben életképeket mutattak a társulat mindennapjairól, a…..
A Sony Vaio szériája nem az olcsóságáról volt híres, nem is gondoltuk volna, hogy egyszer majd netbook is lesz a sorozatban. De úgy tűnik, mégis. A japán gyártó bejelentette, hogy piacra dobnak egy netbookot. A Sony Vaio W kijelzője 10,1 inches lesz, a szokásos 1,6-os Atom processzor…..