Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demetnik

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Kiadó hely 2012.11.23 16:56:09
A hcg nem emelkedett. Lehetőségek: vagy "sima vetélés" (ha hétfőre lecsökken a hcg), vagy küret, vagy méhen kívüli terhesség. A vérzés délelőtt megjött (ami nem dönit el, hogy a három közül melyik lesz, mivel tavaly és fél évvel ezelőtt is volt vérzés rendes időben, ahogy…..
Csapó sokadik, ha az inszeminációs próbálkozásokat is beleszámoljuk és csapó harmadik, ha csak a lombikok számát nézzük. A "hivatalostámogatásos" lombikok számát nézzük, akkor meg ez a második próbálkozás, mert a fagyasztott embriók beültetését nem számítják bele az öt…..
demetnik 2012.10.27 12:55:49
Tul a kureten. Ha azt gondolnank, hogy mindjart pakolhatok es mehetek haza -ahogy a tobbiek itt kuret utan- , vegre valaszokat kaphatok, tevedunk. A mutobol kifele a doki elmagyarazta Farkasnak, aztan kesobb nekem is, hogy mehen belul nem talalt semmit. Szerinte lehet, hogy a tegnap reggeli…..
Piroska és Farkas Felszalmaszal 2012.07.02 18:44:00
Farkas beviharzott, hogy hatarozott nyilatkozatra birja az orvost az allapotomat illetoen. En total magam alatt, hasznavehetetlenul bogtem, hol az ujszulottosztaly elotti padon, hol az agyamban. Kozben azert itt voltam es beszelgettem reggel a azobat megtolto nokkel, akik a kuret utan delutan mar el…..
demetnik 2012.07.02 20:59:57
@piroskaesfarkas:

Természetesen megírom,de ha nem veszed tolakodásnak,jobb szeretném emailben.Az én email címem:demetnik@freemail.hu.Kérlek küld el rá a tiédet!Szeretnék egy pár szót írni magunkról is,a Centrumunkról,a Főnökről.Annyira szeretnék vhogy segíteni Neked,és remélem,ezzel tudok.
Tudod,már elég régóta olvaslak,de mindig csak "titokban",sosem szóltam hozzá...Holott lett volna ám mondani valóm :) Pl hogy mennyire csodaszép és csoda okos és ismeretlenül is imádnivaló Nünü :) Vagy hogy milyen igazi csoda a családotok,a "világotok"...És hidd el,újra át fogod élni a Csodát!
Piroska és Farkas Jelentés 2012.06.15 17:54:00
ET+17. nap. Megint van vérezgetés, igaz, alig. Mellfájdogálás, hányinger pipa. Reggel elmentünk az inétzetbe vérvételre. Együttérzőek és kedvesek voltak a nővérkék, még fizetni sem engedtek (a 2. vérvételt szerdán kellett, ezt nem). Pont mint tavaly. A folyosón Nünü videóin…..
Anya! Éhes vagyok! Fóliás csirke 2010.06.04 21:08:00
 Nem tudom, anyukám találmánya-e, de annak idején, 30-40 éve, mikor még nem voltak fedeles műanyag edények, ilyent sütött a piknik alapon szerveződő munkahelyi partykra. Szóval anyukám, hogy minél könnyebb legyen a biciklin a szállítás - mert nem tartoztak az autós…..
Megint egy mozgalmas hónap volt, hihetetlen, hogy hogy nő, fejlődik, nyílik  ez a kis emberpalánta. Ilyenkor értem meg, miért is palánta - a növények fejlődése ilyen észrevétlen és látványos egyszerre. Kilenc hónapos, és kis kétleveles magoncból bimbózó kis növényke…..
Maja Lili növöget Zajlik az élet 2009.11.27 21:27:00
Kicsit eltűntem...kicsit nem írtam. Pedig nagyon sok minden történt  A legfontosabbak közül: 1. Majának a héten kibújt a második kis fogacskája,amivel már jobban megszenvedett,mint az elsővel. Így most már alul két kis fogacska van. 2. Két napja magától,nagyon szépen…..
Hát, nem egyszerű az élet.Éjjel ügyeletet kellett hozzám hívni, mert 39.2 után hűtőfürdőztem, amitől nemhogy le, hanem felment a lázam, és olyan rosszul lettem, hogy majdnem mentőt hívtunk, de aztán csak ügyeletet. Kevés rosszabb dolog van, mint a hidegrázásra hűtőfürdőzni,…..
Maja Lili növöget Harc 2009.11.06 09:21:00
Hoztam egy videót,amin Maja ügyeskedik. Eleinte pelenka hadjáratnak indult,majd közelharccal folytatódott,de Maja nyert és hagytam kicsit tornázni a pelenkázón. Nekem meg dagad a mellem,h milyen ügyes már ez a lány :)A héten Apája itthon van,így én meg kedvet kaptam egy saját…..
Maja Lili növöget Méreckedés 2009.10.22 19:49:29
Voltunk ma oltáson Majával. Most egy ideig nyugi lesz,mert a mai második adagját csak két hónap múlva kapja.Méretek: 6650 g és 66 centi. A szomszéd kislány két és fél hónappal fiatalabb Majánál és ugyanekkora. Szóval Barbi sajna nem tud rucikat örökölni Majától.Az elmúlt…..
Olyan vagyok, mint egy zombi. Pedig milyen jó dolgom van itt! Talán pont azért is. De azért nehéz is. Réka kitalált egy új játékot, miszerint ez nem igazság, és bezárkózik a szobába, ott zokog. Meg hamiskodik, ráfogja Nándira, amit ő csinált. Elég kemény megmagyarázni egy négy…..