Regisztráció Blogot indítok
Adatok
furakerdesek

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könny szökik a szemembe, drága munkakerülő kollektíva. Alig 15 hónapja ígértem meg, hogy lesznek KMK-pólók, és máris megvalósul mindannyiunk álma, a bombermannal ékesített ruhadarab, minden valamirevaló flashjátékgeek vágyainak netovábbja! Annyira finisben van már a projekt,…..
furakerdesek 2009.06.29 21:52:19
Fura kérdések Harmadik 2009.06.29 14:36:38
Vajon miért volt az régebben szokásban, hogy a filmplakátokon a fejek és nevek sorrendje sosem egyezett? (Pl. Con Air: John Malkovich feje fölött Nicolas Cage, N. C. fölött John Cusack és J. C. fölött J. M. neve van.)..
Fura kérdések Második 2009.06.28 01:26:00
Vajon azok az emberek, akik "picisracka" névvel regisztrálnak youtubeon milyenek lehetnek? Úgyértem ez tényleg egy kisebbségi komplexusos személyt rejt, aki ezt exhibicionizmusban éli ki, vagy mi?..
Vajon Nagymaros nevének, és annak hogy a Duna mellett fekszik, van valami köze ahhoz a tényhez, hogy a Maros is egy folyó?..
Ez egy fura kérdések blog lesz, ahol a saját, fura, néha egészen egyértelműen értelmetlen kérdéseimet teszem fel, majd várom hogy valakik megválaszolják. Ennyi, remélem működni fog...