Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webvizionista

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A maistream reklámot mindenki ismeri, pedig a B, C és D kategóriában néha sokkal mellbevágóbb és szórakoztatóbb cuccokkal lehet találkozni Y. például egy online antikváriumtól kapta az alanti körlevelet. Legfeljebb pár tucat címzettje lehet, pedig egy ilyen ambíciózus szöveg…..
webvizionista 2009.06.28 00:24:59
Kiscicák!

Bevallom: Én írtam e levelet.

Nagyon megtisztelő számomra, hogy bekerültem a homár-blog reklámkritikusok nagyítólencséjének fókuszába.

Egyébként onnan jöttem rá, hogy az amúgy gyenge forgalomnak örvendő Kreatív Stúdióm honlapjának látogatottsága az egekbe szökött...:)(Köszi jooagi!) Látom kaptam hideget meleget, cserébe elmesélek egy-két érdekességet, ha már így összehozott Veletek a sorsom.

Lassan 10 éve dolgozom Magyarország piacvezető antikváriumának, mint marketing-tanácsadó. Rendkívül szórakoztató ilyen leveleket írni, elmondom miért:

1. Több mint 100.000 embernek megy ki, ami döbbenetes dolgokat generál.
2. Figyu! Ha csak 0,8 ezreléknél elszakad a cérna és befikkantja a levelemet, akkor az azt jelenti, hogy
80 ember felhívja az ügyfélszogálatot még az nap, és elkoordinál ahogy a "Betépett Felhasználó" barátunk írja édesanyjám origójaba. - Anyukám egyébként jól van, de sűrűn csuklik. Ez egy ilyen szakma. Mindenesetre inkább csinálok marketinstratégiát egy piacvezetőnek mint, hogy vezezzek egy focimérkőzést...-

Szóval egy-egy jólsikerült levél után az ügyfélszolgálat rendszerint kibukik, és szanatóriumba kezelik a lányokat (akik egyébként semmiről nem tehetnek) 3 hétig.:) Mindenki követeli, hogy azonnal kerüljek át a csomagolóba, de ha kérhetik akkor inkább rugjanak ki! :) Szerencsére kapok pozitív kritikákat is, amitől újra felbátorodom.(Köszi Kidus)
3. A harmadik ok, hogy tudatosan korbácsolom fel az érzelmeket. Ettől frankón működik. Számokat nem árulhatok el, de a forgalomra egy-egy levélnek köszönhetően nem a csökkenés jellemző...

Nem küldenénk ha nem működne...

Hát ez van. Ha nem vált ki érzelmeket a levél akkor az eredmény zéró.

Ez a tanulság.

Köszönöm, hogy megszerettetek! :)

Most pedig, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon, bemutatok egy újabb trendet, amitől, gondolom mindenkit ki fog verni a víz:

www.webvizio.hu

Itt találkozhatsz velem személyesen...

Miután mindenki visszajött a wc-ről,
szívesen várom erre is a hozzászólásokat... kedves közö(n)sség!

Sziaszok! Viszlát!

Reklám után Visszajövök...
webvizionista 2009.06.28 00:26:52
@xilluci: Köszönöm a hozzászólásod! A részleteket leírtam.