Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vecso1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
vecso1 2009.08.01 17:36:55
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Nem tőlem, mert nekem az már meg sincs (nem is lesz többé), de Katamori nevű olvasóm készített hozzá egy kiegészítést. Ebben a patchelt verziót mutatja be, elég szókimondóan. Pár dolgot, amit bemutatott, már említve volt a blogon is (pl az a manus) de azért Rigs fanatikusoknak…..