Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vudi Elen

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A társkeresős tévéműsorok szinte egyidősek a nagyüzemi tévézés beindulásával: az első ilyen jellegű műsort 1970-ben, The Dating Show címmel rakta össze egy Chuck Barris nevű producer, és tulajdonképpen azóta nagyjából ugyanarra a formulára épülnek, vagy egy pasi keres nőt…..
Vudi Elen 2015.07.30 10:40:11
Ne ragadjunk le az elmúlt hetek vérlázító húzásainál egyenként, Orbán Viktor működése egy jól kitalált és bevált formulát követ, a naponta kiderülő mocsokságok és a háttérben zajló folyamatok egy egészen visszataszító rendszerré állnak össze. Íme Viktor hét fő…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Nincs alkalmasabb pillanat az év végénél arra, hogy az ember újraolvassa a korábbi írásait. Nincs jobb viszonyítási pont annál, mint amikor összevetjük a mai tudásunkat a régebbivel, különösen, ha azok nem is ismeretek voltak, inkább csak a jövőre vonatkozó feltételezések.…..
Megszabadult eddigi háromszintes, ám sok gondot okozó Beverly Hills-i házától – és sztárszomszédaitól - Rihanna, hogy birtokba vegyen a városban egy még nagyszerűbb, majdnem 12 millió dollár értékű villát. Éppenséggel azon el lehet gondolkodni (és csak félig viccesen),…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Ma - a tervek szerint 40 órás időkeretben, folyamatos televíziós közvetítés mellett – a parlamentben kezdetét veszi az új alkotmány vitája. Az alkotmányozásról már több alkalommal írtam, jelezve, hogy nem elsősorban a formálódó szöveg, amely – kisebb…..
Most, hogy OV megnevezte kormányát és úgy néz ki, lekerült a lakat szájakról, kezd szaros lenni a mézesmadzag.Mióta nem Szijjártó Péter és Navracsics Tibor száját kell csak felügyelni, nehogy véletlen olyat mondjon, amitől a józan eszű választópolgárnak esetlegesen más…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..