Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n-ter

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egészen 2 hónapja kaptunk egy bejelentést a Desktop Team blogon, hogy valami készül Barracuda kódnév alatt. Rá 3 napra meg is jelent az akkor még kevésbé ígéretes előzetes. A fő változások a kompatibilitást érintették, sütik, HTTP fejlécek, valamint a TLS 1.1, illetve…..
Magyar Opera Apróságok (b1691) 2009.08.07 19:55:00
Új péntek, új előzetes! Noha hivatalosan már nincsenek weekly-k a régi szlogen ismét érvényes. Ez pedig annak köszönhető, hogy egyre inkább közeleg a végleges 10-es verzió megjelenése, de még inkább az RC változaté. Ennek örömére megint csak számos hibajavítás érkezett,…..
Mindig is fontosnak tartottam a mozgásukban korlátozottak jogainak betartatását, soha nem gondoltam volna, hogy valaha egy kerekesszékest fogok lehülyézni, de ennek is eljött ma az ideje. Mocskos Kaviár vidám sztoriként élte meg amit alább olvashattok, én annyira nem tartom viccesnek,…..
Alapesetben a weboldalakon nem tudunk billentyűzettel pl. szöveget kijelölni, csak egérrel, a kurzort csak űrlapokba lehet tenni. A weblapon navigálni csak a linkek között lehet a Shift + nyilak segítségével (amelyek a linkek térbeli elhelyezkedése alapján mozog), vagy a Ctrl + fel/le…..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..