Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DiscoPatkany

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Autótemető Blog- Elfeledve... 2011.03.10 09:34:00
Természetesen az USA-beli homo idioticus sapiens emberi mutációról szól eme bejegyzésünk. A csapat, akiknek az a szórakozásuk, hogy aprópénzért vesznek tragacsokat, majd a motorolaj helyett vizet töltenek a motortérbe. Ezután beindít, padlógáz, és ameddig bírja szegény motor,…..
Valahol a neten találtam. Photosop, vagy valódi fotó?Szerintetek?..
Most pár netes találat lesz a terítéken.Volt Bogár tulajdonosként elég szomorú látvány szegény (a volt autómról bővebben itt).Szegény...
Senkinek sem kellemes érzés feleleveníteni olyan dolgokat, amik egy tőrként vannak valahol a lelkünk mélyén. Ystuc 146ti is ezen emberek közé tartozik. Mint a nickje is mutatja, Alfa Romeo rajongó, és a márka szerelmese. Az Ő története következik.2003. decembertől 2008. novemberig…..
DiscoPatkany 2011.01.10 22:25:40
 Előröl, de hátulról elég durva ez a P60-as Trabant. Amikor megláttam közel egy éve a szívem majdnem megszakadt, hogy vajon hogyan lehet egy autót így elhanyagolni? Pedig az a gond, hogy elhanyagolásról itt szó sincs, mert nyáron, amikor edzésre mentem, észrevettem, hogy…..
 és egyben beharangozó a holnapi posztra, ami egyezik ezen autó márkájával. Tehát a kérdés: milyen autót látunk a képen? Egyébként ezt az autót azért fényképeztem le, mert tetszik ahogyan bánnak vele, hiszen régóta figyelem ott, ahol focizni szoktunk a srácokkal, de így…..
Kedves Blog olvasók!Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek azt a nem kevés látogatást, amit az elmúlt egy évben tettetek itt az Autótemetőn (a blog indulása óta ez 68759 oldalletöltést jelent)!A jövő évben is igyekszünk minél több posztot gyártani, egy új…..
DiscoPatkany 2010.12.24 23:07:27
 Utánanézve a Veterán Volvo Klub weboldalán, nagyjából sikerült behatárolni az alább látható Volvonak a típusát, bár...hát még így is vannak aggályaim...Annyira nem tűnik gáznak az állapota, ami viszont még érdekesebb, nyilván, a rendszámot kitakartam, de annyit…..
DiscoPatkany 2010.12.16 15:40:49
@Adujis: Van benne valami... de azért azt sem kell elfeledni hogy ezek még anyagból vannak/voltak! :) meg egy ilyen autót, már nem érdemes mindennapokra használni sztem... el kell tenni hobby autónak! nekem is van egy 1500-as ladám, még nagyapámtól örököltem, télen garázsban áll, nyáron meg havi 1-2x megvan mozgatva :) és persze mindenkinek kerekedik a szeme hogy milyen szép mert gyári állapotban van. ;)
DiscoPatkany 2010.12.16 21:03:28
@Adujis: Hát igen... én is szeretnék majd mellé egy tepsi Mercit :/ de ilyen benzin árak mellett nemhinném hogy van rá esély :'(
 de lehet, hogy ez az 1959-ben gyártott Austin Healey 100/6 BN4 fel fogja,                     vagy inkább már fel adta.   Igen, ez egy alváz       Számomra elképzelhetetlen, hogy ez,…..
Elég nehéz szívvel írom meg ezt a posztot, történetesen arról van szó, hogy idén márciusban a család megvált hőn szeretett autójától, ami történetesen egy 1987-es évjáratú Mazda 626 GLX. Csikós Zsoltinak is szinte ugyanilyen volt, csak az Övé piros volt, 86-os évjárat és…..
-Autótemető Blog- Roncs Cougar 2010.12.08 17:45:00
 Ezt az 1973-as Mercury Cougar XR7-est sajnos több, mint valószínű, hogy már nem fogják megmenteni, pedig ez sem nézett ki rosszul új korában.Sajnálom szegény autót, mert ez így is kinézhetne:..
 Tudom-tudom...mi köze van egy autónak a mutatványos pékséghez (aki látta Hadházit a Showder Klubban, az tudja miről beszélek :-D)...semmi. Viszont én is úgy guberáltam össze ezt az Audit a netről, mint a túlnyomóan magyar lakta településeken élősködő honfitársaink…..
Itt van a tél, itt van újra,S szép, mint mindíg énnekem.Lecsúszó nadrágombólKilátszik a jégerem.Leülök a bőrfotelbe,Innen nézek szerteszét,S megírom egy régi KadettElmúló kis történetét...Nos...hát a képen látható Opel Kadett elég ramaty állapotban van, nem is tudnám…..
 Az alább látható Wartburg 311-et a Hahu-ról szedtem, nem hiszem, hogy volt itt az oldalon ennyire szétesett autó, még jobban kifilézve általunk.Káosz, minden tekintetben, megmentésével kapcsolatban egy a "Days of thunder" c. filmben zajló párbeszéd jut eszembe, ahogy a…..
A Barkas, mint jelenség, Honecker bosszúja néven vált ismertté, több helyről is hallottam ezt a fajta megnevezést, általában a kelet német csodákra. Nagyon sok kis- és nagycsaládnak volt a mindennapi eszköze eljutni A pontból B pontba, különösen ha zöldséges családról volt…..
 Kedves barátaim! Most egy olyan autó következik a blog történetében, amilyen még nem volt! Keresgélve a hirdetések között, ráakadtam erre a -ma már főleg, de talán még a régi időkben is- ritkaságszámba menő Buick Roadmasterre.Ahogy nézegettem eme képet...úgy megesett…..
Ezt ma mutatta egyik kedves barátom...engem besokkoltak a látottak, férfi létemre igencsak elmorzsolgattam egy két könnycseppet, tényleg -szerintem- csak erős idegzetűeknek ajánlott!Ehhez tartozik még, talán elmondhatom, épp arról beszélgettünk Koli barátommal (biker_kolee) a…..
Kiskunlacháza-Dunaparton áll az egyik udvarban. Hogy valaha menni fog-e még, az kérdéses...
Péter üzent két képpel és egy rövid szöveggel: Szegeden egy lakótelepen pihent. Már jó ideje ilyen állapotban. 80 ezer forintért sikerült hozzájutnom. Úgy néz ki megmenekül. Jelenleg karosszéria lakatosnál van. Alakul, alakul, sok sikert kívánunk a továbbiakhoz!..
Adujist sem kerülte el a balszerencse, önhibáján kívül "sikerült" megreccsentenie az Audiját. Ma (2010.október 10.) a délutáni órákba egy Dacia Logan MCV nem adott nekem elsőbbséget egy kereszteződésbe. Kihajtott a STOPnál, én fékeztem de már mindegy volt…..
Ezt igazán kár volt ... Na mi ez? 2009.06.05 10:30:00
Köszönet Zeus SH-nak a rejtvényért és baliv8-nak a fotóért! Forrás: v8cars.hu fórum, "ez egy vicc" topik Milyen autót láthatunk a képen? Tippeket a kommentekbe. Ez természetesen egy szivar Audi 100-as. Update: mercurymonarch jóvoltából egy zond által lőtt kép az…..
Audi 100,200,v8Ár:     2.200.000 FtÉvjárat:    1983Üzemanyag:    BenzinHengerűrtartalom:    2200 cm³Teljesítmény:    140 LEÖnsúly:    1210 kgFelszereltség: CD tár, CD-s autórádió, DVD, HIFI,…..