Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grendel

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Ma értékelte kormánya egy éves teljesítményét Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök. Az Index élőt tudósításban számolt be az eseményről, amelyből idézünk néhány sort:A beszámoló két vastagon szedett címét érdemes először is nagyon alaposan megrágni. Majd a két, 4 perces…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Ha a szemeinken és füleinken minden nap áthatoló betű- és szóhalmazból következtetéseket is képesek vagyunk levonni, hamar kikristályosodik az agyunkban, hogy az MSZP története ’89 óta – kisebb-nagyobb, de inkább rövidebb, mint hosszabb megszakításokkal -, a…..
w Mese pappal 2007.04.30 08:30:00
Vallási vitákban előbb-utóbb előjön az evolúció vs. teremtés című témacsokor, akkor is, ha épp semmi köze az aktuális kérdéshez. Mint ahogy az eggyel előbbi postnál. Gondolom, azért, mert az Isten oldalán prókátorkodó kollégák minden, az övéktől különböző véleményt…..
w Légy ostoba! 2007.04.27 04:00:00
Hitről, halálról, Jézusról. Őszinte, feltáró jellegű. Sine ira et studio. Bántó szándék nélkül, eredetileg az El Mondo című underground keresztény újság számára készült. Viszonylag hosszú, úgyhogy itt egy nyomtatható változat (kommentek nélkül). Nem szoktam ingyen…..