Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lightspeed

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Donald Trump elnök nyilatkozata a szíriai légicsapásokról Washington, 2017. április 6., Forrás: White House, wh.gov Amerikai honfitársaim, Kedden a szíriai diktátor, Basar al-Aszad borzalmas vegyifegyver-támadást hajtott végre ártatlan polgárok ellen. Aszad halálos idegméreg bevetésével védetlen…..
Hát emberek... Michael Bay egy állat. A szó szoros értelmében. Nekem ugyan nehéz elfogulatlanul ítélni és írni a filmről, de azért megpróbálom.Egy akciófilmet így kell kezdeni. Azért meglátszik a Kurtzman-Orci kettős írói munkája, ha emlékeztek az első rész és a Star Trek…..
Lightspeed 2009.06.27 18:02:16
Először is Szasztok!!
Köszönet a blog írójának az részletes infókért és legfőképpen a képregény linkekért!! Már meg is tudtam osztani egy ismerősömmel!!!

Nos a filmet barátik körrel TF rajongók és a családdal néztük meg.
A Defiance és az Alliance után és a rengeteg Bay féle infómorzsa után és egy komolyabb jobb sci-fit vártam!

Ez gyerekek inkább vígjáték, bár az elsőt sem vették komolyan..

Optimus itt túl kegyetlen már egy legyőzött álcát fejbelő? Hol vannak a hozzá méltó szövegei? "Zúzzunk!" Nem fővezérhez méltó! (egyébbként az alliance-ben is álcavadászok az autobotok)

A bukta ami idegesített.. Fallen ezekszerint végig a Marson volt amíg Megatron jégcsapot játszott? Hát nem nagyon hiányzott neki a tanítványa..

Ha a másik 6 vezér nem tudta legyőzni Fallent Optimus Röptűzzel kombinálódva miért győzte le olyan gyorsan?

Most hogy a szikradarabokat felhasználták, nem lesz új kocka, Optimusék is energonhiányban szenvednek?

Lehet ezért nem használtak plazmalövedékeket, és ezért voltak sebezhetőbbek , több ezer éves harcos létükre..

A másik amit nem értettem , mi volt az a burokszerű valami amire Üsti azt mondta fiókák?

Ami viszont nagyon tetszett: Megatron és Optimus harca az erődben!! Na az nagyon ott volt! Fülelő megjelenése!! Na ő pont olyan volt és pont azt tette amit egy igaz Transformerstől elvártam volna.. Csatár szintén nagyon jól nézett ki .. kár hogy nem kapott nagyobb szerepet..

A befüvezett anyuka , az alsógatya premier plámban és Fox lábát meghábó kisrobot meg nagyon gáz volt.. Majdnem besülyedtem a szék alá..


Sam fejében maradt vajon a mátrix , az infók egy új kocka létrehozásához?
BevezetésA "popcornmozik", kevésbé bántó szóval, a látványfilmek már a '70-es évek vége óta meghatározzák a filmvilág alakulását, hiszen a legszélesebb rétegekhez ezek a filmek szólnak. Az ember szeret kiszakadni, a szürke, nyomott, egyhangú, néha szomorkás…..