Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ubastard

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válság ide, kicsi hegyek oda, úgy tűnik egyre többen kezdik felfedezni, hogy idehaza is van értelme a síturizmusnak. Legalábbis a közelmúltban elég sok fejlesztés indult, elég csak az eplényi négyüléses felvonóra vagy a Nagyvillám újdonságaira gondolni. Most meg itt a Zempléni…..
Kiváncsian vártuk, hogy a Sztárral szemben második adása is olyan vontatott lesz-e, mint a múltkori, és hogy van-e esély arra, hogy a bukták miatt végül a csütörtök délelőtti sávban landol a show. Vagy csak a legelsőt csinálták direkt unalmasra leszoktató célzattal? Csakhogy a…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..