Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam Brody

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv…..
Adam Brody 2011.08.18 16:30:24
@azthiszedhogyezUSA:

Érdekes egy arc vagy.
A mai nap regisztráltál, összesen 12-őt kommenteltél, mind ide.
Ezek nagy részében erősen véded a speedshop-ot...
Adam Brody 2011.08.18 16:44:19
@azthiszedhogyezUSA:

Érdekes egy igazságérzeted van...

Olvastad?
" Az ügyfélszolgálatos kolléga ... azt ajánlotta, hogy inkább javíttassam meg újra majd adjam el a Vaterán 80-90 ezerért."

Ezt így olvastad? Vagy ezt neked is szokták ajánlani üzletekben, mikor valamid elromlik?
HeStyle H&M tavaszi ébredés 2011.02.17 08:05:00
A H&M legutóbbi, "Spring Awakening" kampányához a modellek Mathias Lauridsen, Mathias Berg,  Paolo Anchisi és Kristian Akergren. A svéd cég boltjaiban már megtalálhatóak / hamarosan megtalálhatóak lesznek ezek a ruhák. Főként a khaki szín és a különböző farmer…..
Adam Brody 2011.02.18 18:26:42
@horvath911:
Szia!
Tudnál lehozni egy posztot, amint ezek elérhetőek itthon?
előre is köszi!!!
Adam Brody 2011.02.19 23:32:27
@mzd:
Nagyon szépen köszönöm Mzd, rád mindig lehet számítani!
Akkor gyorsba kell holnap beszerezni...
Kévés György, Ybl-díjas építész - akinek legismertebb alkotása az Orczy Fórum Városközpont - bepöccent Budapest városszerkezetére. Mint a Napi Gazdaság írja, "a főpolgármesternek, a kerületeknek és a gazdasági, valamint a fejlesztési minisztériumnak is eljuttatta a…..
Adam Brody 2011.01.22 04:44:53
@Dr Milton:
azért mert c-vel írod a politikát és a korrupciót, még nem leszel művelt.
Adam Brody 2011.01.22 04:47:20
@Dr Milton:
Esetleg az antic corból jöttél? : )
Színházra fókuszálunk általában, de ezt a labdát le kell csapni. Pörzse Sándor tegnap délután agresszív parlamenti performansz során követelte Alföldi Róbert fejét, s ha már színházról beszél képviselőnk, nézzük csak itt az Index pár perces videóját...
Adam Brody 2010.11.24 01:59:19
@soproni1:
"tehát az Ő ünnepük is"
EZT MEG HONNAN A FASZOMBÓL SZEDTED????
NORMÁLIS VAGY BAMEG?
(egy erdélyi magyar)
Adam Brody 2010.11.24 02:06:53
@soproni1:
2. tudod te, mit jelent az nekem, hogy egy magyarországi magyar, értelmiséginek nevezett valaki önszántából szabad utat ad egy ilyen dolognak - nevezetesen, hogy a (Magyar)Nemzeti Színházban Trianonünnepséghez asszisztál? Hagy kérdezzem már meg, büszke vagy arra, hogy ilyeneket írkálsz?
(még mindig egy fiatal erdélyi írta)
Appleblog Netbook-e a MacBook Air? 2010.10.23 11:27:00
Azért gondoltam, hogy érdemes körbejárni ezt a kérdést, mert sokan gondolják úgy, hogy az Apple most egy netbookot dobott piacra, olyan teljesítménnyel, mint amit az Asus Eee, MSI Wind meg hasonló gépektől megszokhattunk. Hogy tisztázzuk a kérdést, előbb válaszoljunk arra, hogy mi…..
Adam Brody 2010.10.24 02:25:49
@Handras:
Szívből gratulálunk az értékesítési adataidnak!
Ismered a viccet?
.
.
.
- Minek mondod el ezt nekem?
- Hát én mindenkinek elmondom!!!

Keress rá!!!
 Na kérem, ennek is eljött a napja, végre a Macekről lesz szó, vagyis azzal próbál kezdeni valamit az Apple, ami fölött a napunk legnyagobb részét töltjük. Reméljük, hogy falhoz csap minket a Mac OS X Lion, hogy a homlokunkon meg tudjuk tartani az új MacBook Airt és hogy Steve…..
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..
Többször bebizonyosodott már itt az addicton is, hogy egy adott reklámhoz, vagy az abban felvetett kérdéshez egész máshogy viszonyulnak emberek. Vannak, akik szerint nem lehet áthágni bizonyos morális határokat, mások pedig álszenteskedésnek tartják az ilyen tabukat, és azt…..
  Nem tudok ki volt az elkövető, de könnyezve borulok le előtte!..
Adam Brody 2010.06.17 13:53:10
@fucktothemusic:
Szia!
Érdeklődnék, hogy akkor most minden hálózatba 15 Ft/perc vagy csak djuice-on belül?
én kérdezem
Subba Semmi se változott 2010.06.16 21:46:00
Az Apple fanatikusoknál csak az Apple gyűlölőket röhögöm ki jobban, így van ez a következő termékkel is. Kit érdekel, hogy itt a Starbucks és egy páran hisznek abban a rohadt papírpohárban? VIA  ..
A Bors információi szerint az RTL Klub meghallotta a rajongók sirámait, és visszaveszi a tiltott reklám miatt ideiglenesen kiírt Rékasi Károlyt a Barátok köztbe. A bulvárlap úgy tudja, hogy Bartha Zsolt megformálója már újra forgat, és annyira betartja a titoktartási…..
Az eheti Lost-epizódot úgy várta az igazi rajongó, mint Pistike a karácsonyt, hiszen az egyik ikonikus figurának, Richard Ricardo Alpertnek szentelték az egészet. Tucker Gates rendező olyan epizódot hozott össze, ami szépen bekerül majd a Constant mellé, mint a hat évados történet…..
Hihetetlen, mire képes a zséfilm-közösség. Amikor az ember azt hiszi, hogy már mindent látott (inkluding az óceánból 200 méterre felugró, majd ott egy utasszállító repülőt kettéharapó cápa), akkor jön egy újabb trailer, mi pedig csak ülünk tátott szájjal, és nem hisszük…..
Adam Brody 2010.03.25 19:52:22
@bvb:
egy Isten vagy, nagyon szépen köszönöm.
(és azt is, hogy vetted a fáradságot!)
durván jó film, a napokban jutott eszembe,
de nem volt semmi támpontom hozzá... így már keresem is : )
köszi mégegyszer!!!
Greg Williams fotói: képek: Homotography..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
Adam Brody 2010.03.19 15:32:22
@nosferato:
Igen, így tényleg sohasem lesz vége, hogy az utolsó szó jogáért harcolunk.
Nem akarok én itt semmiféle következtetést levonni meg kiosztani a holnapi észt is, csak szar látni, hogy mi szivárgott itt bele a köztudatba.

Amúgy lennél szerelmes egy olyan nőbe, aki nem nyeli le????
Adam Brody 2010.03.20 10:30:23
@nosferato:

Érdekes témákról írsz és sok helyen osztom a véleményed, de amikor a legvégén egy ilyen - számomra alantas - fordulattal zársz valamit... Ez kicsit kiábrándító.

Nem neheztelek, mert nem te személy szerint tehetsz a kialakult helyzetről.

Arról a helyzetről, hogy nem merem majd elengedni a gyönyörű lányomat szórakozni, esetleg a barátjánál ottaludni, mert az fog járni a fejemben, hogy az a srác vajon milyen értékek mentén nőtt fel.
Mert ha ebben a pornós fordulatoktól csöpögő közegben szocializálódott, és számára azzal teljesedik ki egy kapcsolat, hogy a "választottja" benyakalja az ő végtermékét... esetleg még jól rá is szarjon egyet... vagy nemtom most mi a divat...

És most el lehet kezdeni szittyázni meg turbókeresztényezni, de erről szó sincs. Egyszerűen csak szar érzés belegondolni, hogy mitől lett ilyen a világ és hogy mi jön még ezek után.
Értem én, hogy fejlődünk meg liberalizmus, de én nem tudom elhinni, hogy azért, hogy nekem jó legyen és ne kelljen két minijoul energiát belefektetnem és egy kibaszott zsebkendőért nyúlnom, ha már leszopatom magam egy nővel.

Tényleg kimerítettem a témát.
Kurvajót röhögtem amúgy ennek a fasznyaló dirk diggler felvetésén a makogva elélvezéstől, gondolom személyes tapasztalatokból jött az ihlet : )
Adam Brody 2010.03.21 12:32:39
@nosferato:
Szia! Köszi a kimerítő választ, fogadkoztam, hogy nem válaszolok, de annyira meggyőzőnek hatnak az érveid, hogy arra nem lehet nem reflektálni.

A két referenciádat illetően:
az ókorban valóban keményen űzték az ipart, a középkori népek sem szerénykedhetnek, az újkori történelemben már mindenki mindenkivel, és ennek a szép nagy történelmi dugáskatarzisnak eredményeképp ma már 8 évesen fel kell világosítani a gyerekeket.
És nem arról, hogy hogy lesz a kisbaba, hanem hogy hogy lesz az AIDS meg a herpesz.
És igen, az egyiptomiak hánytatták magukat, a görögök kisfiúkat is kényeztettek, a csótányok megeszik a halott egyedeket, a fekete özvegy pedig a férjét az aktus után. ?????akkor most ezzel mit bizonygatsz????

B. jelű bizonyíték:
xteszt.szerver2.org/stat.php?p=1&k=21
idézek:
"Nyaltál már ki csajt menstruáció alatt?"
"Dugtál már menstruáció alatt?"
Egy ilyen deviáns kérdéshalmot bedobni hivatkozási alapul...
Ez kb olyan, mintha a demokráciáról vitatkoznánk és az egyikünk bedobná hogy "de ott a májdkámpf"

Még egy és utána már tényleg lezártnak tekintem ezt az eszmecserét:

"Senkit nem kell félteni, hogy olyat csinál, ami neki nem jó, az meg tök mindegy, hogy vki olyat csinál, ami neki jó, NEKED viszont nem volna jó, ha ott se vagy."

Szerinted egy 14 éves GYEREK tudja, hogy mi milyen következményekkel jár?
Ha egy kretén barom rábeszéli hogy "koton nékűl se lesz gond" és abban a pár percben/órában tényleg úgy érzi, hogy megérte, az akkor JÓ?

Nagyon remélem, ha lesznek gyerekeid, kicsit meg fog változni az értékrended.
Nem titok, hogy mi itt a HeStyle-nál nagyon szeretjük a Burberry-t. Számomra ezért ez a három táska is abszolút befutó, de azt hiszem, ha választhatnék, akkor az utolsó kettő fekete színűt kérném. Azért gondoltam, hogy megkérdezem a véleményeteket, mert ezek a "Tote…..
HeStyle YourLook: Attila cipői 2010.03.18 08:53:00
Elnézéseteket kérjük a várakozás miatt, de rengeteg levelet kapunk Tőletek, ígérjük, hogy mindenki sorra kerül majd. Ezúttal Attila nevű olvasónk küldött két fotót a cipőiről. Leveléből idézünk: "Gondoltam én is elküldöm két kedvenc cipőmet: az egyik egy Louis…..
nosferato Oszi az interjú készítésekor kilenc blogban volt érdekelt szerzőként, de nem lenne meglepő, ha ezt a számot a megjelenés után rögtön frissíteni kellene. A Hétköznapi helyesírás, B-oldal, és a Bünti - Mit érdemel az, aki...? atyja végre bevallja; léteznek blog…..
Itt a tavasz, tombol a tipikus fesztivál előszezon. Szépen csepegtetik az első hivatalos információkat a fellépőkről; fikázzuk, bármi is lesz a végleges line up a nagyszínpadon, fesztiválidőpontok alapján tervezgetjük a nyarunkat; reménykedünk, hogy idén nem fog szakadni az eső…..
Adam Brody 2010.03.18 15:46:34
@a katona fehérben:
tudod, mennyi a heti szigetjegy ára?
Mert a DM-re a legdrágább, halandó által elérhető jegy 18500 Ft volt
Update: Tárárááám! Kisorsoltam a játék nyertesét! Nem más az illető, mint Rewriter, a miazhogy.blog.hu  gazdája, aki a következő hozzászólással örvendeztetett meg bennünket: Gazdálkodj okosan - Az agrármarketing centrum támogatásával, A legkisebb is számít - Tesco. A…..
Adam Brody 2010.03.17 12:36:08
Adam Brody 2010.03.17 12:44:55
Adam Brody 2010.03.17 12:51:56
HeStyle Jude Law szürkében 2010.03.17 08:00:00
Kedveljük Jude Law-t, jó színésznek tatjuk és nem utolsósorban öltözködni is tud. Itt éppen megmutatja nekünk (a fagyos New York utcáin), hogyan kell viselni egy hosszabb kabátot: egyszerű, szűkebb fekete farmer, fekete bőrcsizma és kötött sapka. Valószínűleg azért egy…..
Adam Brody 2010.03.17 10:21:08
Érthetetlen, hogy a bíróságok miért nem képesek felvenni a XXI. század által megkövetelt tempót. Mintha megállt volna az idő: a jogszolgáltatás (figyelem, nem igazságszolgáltatás!) eldugult, egész egyszerűen működésképtelen a rendszer a mai…..
Adam Brody 2010.03.17 09:46:37
A Pollstar nevű zenei szaklap (ezen belül is az élőzenére szakosodott kiadványról van szó) nyilvánosságra hozta a 2009-es évben turnékkal legtöbbet kereső zenekarok listáját, melyet nem túl nagy meglepetésre az ír U2 vezet. Az önjelölt messiás szerepében előszeretettel…..
Adam Brody 2010.01.01 12:31:55
@sixx:
lehengerlő stílus, intelligens megnyilvánulások, ez csak egy nagy kaliberű indexes újságíró lehet!
A+++
Adam Brody 2010.01.01 12:47:16
@sixx:
nm,
"a tehetséget FELISMERNI nehezebb, mint birtokolni" - ezt vagy Nietzsche mondta vagy én, nem emlékszem