Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddr76

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ zeneirodalmának hány százaléka magyar? A világon rögzített zenék hány százaléka magyar? Egy? Esetleg három? Az új média törvényben a közösségi rádiókra előírt szabály, hogy legalább ötven százalékos arányban magyar zenének kell szólni. Ami valljuk be…..
Évek óta tervezgetik a használatarányos útdíj elektronikus rendszerének bevezetését nálunk és külföldön sok országban is, István e témában osztja meg veletek a véleményét és ötleteit. A közút ugyanolyan közmű (kéne legyen), mint bármelyik másik. Rendelkezésre áll…..
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók…..
Proszektúra De ki az a Samu? 2010.09.10 13:26:00
Tetszik ez a kampányfőnöki pályázat. Nyíltan, demokratikusan lett meghirdetve, bárki részt vehet benne, akár még Orbán Viktor is. Az is tetszik, hogy a nyertes a keresztanya, illetve a keresztapa kitüntető címet kaphatja Szanyiéktól. (Ha netán Terry Black nyerné, vajon melyiket…..
 Amikor eljön a megfelelő pillanat, a holttest oszlásnak indul. A sejthártya egy ideig még összetartja a kocsonyássá váló anyagot, ám a bomlás előrehaladtával a membrán is fellazul, és a sejt szétfolyik, mint az elpottyantott fagylalt-gombóc a napsütötte aszfalton. A lágy…..
ddr76 2010.04.12 22:05:22
@velkedravce: Te sem ismered a választási rendszert ,mert vannak még a maradék szavazatok. Ami még legalább 20-30 hely. Asszem.
Свобода, kedves olvasónk osztotta meg velünk kommentben a következő sztorikat:Ezt olvasva egy régi történet nekem is eszembe jutott, sajna dokumentumokkal már nem tudom alátámasztani.90'-es évek, általános iskola. Akkoriban kerültek az első IBM-rendszerű számítógépek az…..
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
A választást még meg se nyerte a Fidesz, de az ezüsthajó, bolgyó hollandi állapotát elhagyva nyílt vízekre hajóz.Pécsen még csak pár hónapja van Fideszes polgármester, de a kulturális főváros már mutyi lett, nem kellett sokat várni.A kultura megint a haver kutyák üzlete, a…..
Kár, nagy kár, hogy úgy tűnik, még mindig nem sikerült feltalálni a barátságos beszervezős üzletet, az átverésmentes piramisjáték-szerűséget, szimpatikus MLM-hálózatot. A Sciennet körül az a fajta felhajtás van, ami valahogy mindig bekövetkezik, ha valaki…..
Újabb külföldi beszámolót kaptunk, ezúttal Mityunak köszönhetően, mégpedig olyan ország közlekedéséről, amit eddig is emlegettetek ugyan néhányan ellenpéldaként a magyarra, de teljes posztban még nem fejtegettük. De most már ilyen is van, ráadásul fotókkal kiegészítve,…..