Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esszé.

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mátyás király a honi közvélemény szemében az az uralkodó, akit talán a leggyakrabban emlegetnek pozitív kontextusban. Ezt tükrözik azok az egyébként nem feltétlenül szignifikáns felmérések is, amelyek azt hivatottak kimutatni, hogy a magyarok kit gondolnak a legnagyobb honi…..
  Liptai Claudia 36 évesen levetkőzött. Mit is mondjak? Ez már várható volt és elkerülhetetlen. Én pedig,most kapaszkodjatok meg: életemben először megvettem a Playboy magazint. Itt tényleg igaz a mondás,hogy ami késik az nem múlik. Pont ő maradna ki ebből a jó magyar…..
Esszé. Siroki vár legendája. 2009.10.01 18:39:00
Aba Sámuelt; a magyarok 3-dik királyának hivei elhagyták. Ellenségével vívott csatáját;Ménfőnél elvesztette. És menekülésre kényszerült. Dicsőségét elvesztve; csak süvegénekékkőve csillogott, mit ellenségei minden áron meg akartak szerezni.Ezért; hegyen völgyön át,…..
Őszintén szólva eddig nem sokat gondolkoztam Bakács Tiborról, egyszerűen volt és kész. A Megasztárban is ő csak egy faszi volt a szélén, ki magára erőltetett fancsali pofával és valami kifacsart természetellenes pózzal próbált tekintélyt kölcsönözni magának. Ha kivágták…..
Esszé. Csend szava. 2009.06.27 12:57:00
Aki ordít; az nem halja meg azt akicsöndben van.Igazságot csak indulat nélkül; lehet elfogadni.Művész; sok embert megért, de öt kevesen értik.Művészet azért homályos, hogy keresd meg, találd meg, a lelkifényt.Művészet ösvénye mindegy, merremegy, ha átvisz az értelem…..