Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirell

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Skyrim + Kinect = ? 2011.12.12 10:59:34
Skynect? Kinrim? Pár éve egy WoW-os haverom hosszasan elmélkedett azon, hogy a Dance Dance Revolution dancepadjét valahogy ráhekkeli a játékra, és pár szteppeléssel végignyomott raid után olyan vádlija lesz, mint Lance Armstrongnak - de ez a mozgás, és hangérzékelős Skyrim-buli…..
Mirell 2011.12.12 18:59:03
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:

Teljesen más kontrollerrel játszani fps-t mint egérrel. Szerintem csak megszokás kérdése az egész. Kontroller is más tapasztalatokat ad meg az egér+billentyűzet kombináció is. Kontroller sokkal gyorsabban reagál a zoom shotra mint az egér (saját tapasztalataim alapján), az tény, hogy az egér gyorsabb reakciót tesz lehetővé, de nem mindig az a lényeg.
A Blueprin3D olyan mint a Starlight Xmas, csak itt tervrajzokat kell az egér segítségével összerakni. Amerre húzzuk az egeret, arra mozognak a tárgyak különböző részei. Van benne relax és hard mód is. Arra nem sikerült rájönnöm, hogy a hard mód mitől nehezebb a relaxnál. Én…..
Újra rendhagyó retro következik rengeteg képpel és néhány magyarázattal. Múlt héten a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Tanulmánytárában jártam, amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Elképesztő dolgokat lehet ott látni, néhányat megpróbálok átadni pár béna fotóban…..
Mirell 2010.10.14 09:44:11
@GiveItAway: Most így belegondolva a névbe tényleg mivel a line az ugye telefonvonal :D
IDDQD Pénteki játékcsaj: Faith 2009.12.11 11:06:00
Kevés biztos dolog van az életben, de például a "játékcsajoknak nagy a melle" meghatározás széles körben elfogadott (esetleg a megfogalmazás változik olyasmikre, hogy "a digitális macának orbitális duda kell", vagy hogy "Tomb Raider csöcs nélkül, hát…..