Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axe666

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
Homárné már rendelt egyszer a brands.hu-ról utánvéttel mindenféle konyhai csetreszeket, akkor minden rendben ment. Ferencnek viszont nem, ő előre utalt, egyik megrendelt cipője pedig elfogyott, de a pénzét jó ideje nem kapja vissza. Sőt, egy adott ponton önkényesen belenyúltak a…..
Mihály, a homárkörökben ismert BKV és MÁV figyelő blogok ura azt sugallja, hogy puszta kézzel megküzdene egy csapat anyázó ellenőrrel és még egy tucat, kihegyezett szerződésekkel támadó BKV-vezérigazgatóval, de az Apple hozzáállása őt is kikészítette. A klasszikus…..
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..
axe666 2009.07.20 12:44:40
@Hooshee: Ez kis progi annyira király volt, hogy szarrá röhögtem magam. :)

Egyébként meg mér ne olvashatta volna ki a csávó a programozott váltóhibát?
A zindipendenszdéjben a csávó a zidegenek űrhajójára fordítatlan c kódot töltött fel atombombával. :DDDD
axe666 2009.07.21 07:00:12
@Cseber Lajos: azóta meg nem kell tintapatron, mert a hulladéktinta-tárolóban mártogat a fej. :D:D:D
Zsuzsanna a magyar ipart akarta támogatni, ezért a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél vette meg a kétlapos asztali villanytűzhelyet. Meg is kapta a méltó büntetését, kár, hogy nem fokossal. A vásárlás a legrosszabb fajta hungarokommunista hangulatban zajlott: nem volt rendes zacskó, az…..
Tamás szeretné bekötettni épülő házába a gázt, de kisebb gondja akadt a Közútépítővel. A telek előtti feltúrás miatt forgalomkorlátozásra lesz szükség, aminek a költségét vele akarják kifizettetni, köszönhetően a Tigáznak, aki egy ügyes trükkel elérte, hogy ezzel ne…..
Úgy látszik a T-Home titokban külön csomaggal kedveskedett az elavult technikák szerelmeseinek. Mi másért lenne bárkinek szüksége ADSL-re 2023-ig? Gábor megrettent a sanyarú jövőképtől: Ma reggel éppen a számláimat fizettem be a T-home oldalán és a mellékelt képen található…..
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
axe666 2009.07.01 10:52:32
@theutat villám: na ha már ismered a kreszt, akkor próbáld meg értelmezni is. Úgy kell, hogy elolvasod az egészet, aztán az egy adott témára/helyzetre vonatkozó dolgokat összerakod. Ha nagyon nem megy tudok segíteni. :)
axe666 2009.07.01 19:08:38
@theutat villám: rájöttem! :)
Te vagy az az ember, akit azért fizetnek, hogy hozzászólásokat generáljon a fórumokon, blogokon. És ezt degenerált, antiszociális beszólásokkal éred el, és azzal, hogy majmot csinálsz magadból. Gratulálok, végre egy ember, aki jól végzi a munkáját! Így tovább! :)
Majdnem lemaradtunk a Burn Notice című vicceskémes sorozat premierjének beharangozójáról, mert a 'Minden lében négy kanál" cím mellett elsiklottunk, ugyanis ez akkora böszmeség, amire nem hittük volna, hogy egy tévé a XXI. században rá meri szánni magát. A Nyolcadik utas a…..