Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szürkeállomány

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig nagy öröm, ha egy szűz mutatkozik be a blog közönségének. Mondjuk aránylag nagy öröm. Ezúttal például csak egy pár nanométeres örömhöz képest nagy, úgynevezett "nevetést" ugyanis termésdzetesen ne várjunk Ladentől, nyögvenyelős, fogcsikorgató szenvedést…..
"A blog agyromboló hatásának köszönhetően született ez a kép" - vagdalkozik Tamás. Na, ne merészeld ránk fogni! Mindig is ilyen voltál, tudjuk mi jól. Az ilyen kettővel több nagyfröccsöt iszik ebédre, lenyúlja az utolsó alsócombot és bemondja azt a primitív…..
minden szóviccáldozatnak, stílszerűen egy fostalicskoid képviccel Pétertől, csak hogy kicsit felébredjünk, megoldása sárga tengeralattjáró..
Bár mentegetőzéssel kezdi - "egy igazán faék beadvánnyal jelentkezem" - Té Rolandinho álszerénykedik. Az ő egész kép- és szóviccviccügyi életműve egyetlen hatalmas faék. Ezért szeretjük. Például ezt a rafináltan minimalista darabot, aminek a…..
Szürkeállomány 2009.07.04 12:51:19
Szívmelengető érzés, de egyben jeges rémülettel is eltölti az embert, amikor kap valami nagyon durva triplahúbazmeg-kategóriás rettenetet, és a szerző mellékesen közli, hogy azelőtt nem jöttek ám ilyesmik az agyából, csak mióta Napi Borzasztót olvas. Chaberrr alkotása is ilyen…..
Egyszerűen elnémultam, percek óta levegő után kapkodok, a világ lelassult, én meg mintha harangzúgást is hallanék, miután elolvastam Zsonatan f képviccének megfejtését. Hirtelen minden távolivá vált, Michael Jackson halála sem kavar fel, csak végtelen zsibbadtságot érzek.…..
Azt szokták mondani, hogy "nehéz ilyenkor mit mondani". Pedig dehogy. Leborulunk előtted, fabrik, hasmánt, de csak miután hétszer földig lengettük a süvegünket. Júliusban nem éreztünk még ilyen durva fájdalmat. Csikart!gratulálok a bloghoz, immáron rendszeres olvasód…..
Szürkeállomány 2009.06.26 22:08:16
Retyak annyira unta magát irodalomórán, hogy a kulturálisan elvárható köpőcsövezés vagy hitlerbajuszsatírozás helyett képviccelt egy szuperminimalistát. Én azt mondom, ennél az is jobb lett volna, ha testileg inzultálja a tanárt, amit fölvesz mobiltelefonnal. A…..
"de az Euf rátesz" - folytatja Máté, az örökzöld nagybácsihumor tiszteletbeli nagykövete. Nagyapám jut eszembe róla, akitől a Mikorka Kálmán nevet életemben először hallottam...
Szürkeállomány 2009.06.26 21:53:30
@Koopac:
A tigrist nem 3 gr-vel írják?