Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bootsy

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyitott ajtóval hagyta a kereszteződés közepén autóját, hogy a beszóló kerékpáros után rohanjon, egy sofőr a XI. kerületben, a Fehérvári út és az Etele út kereszteződésében. Az E-tanu blog szerint a személygépkocsi az Etele útról kanyarodott balra a Fehérvári útra,…..
bootsy 2014.04.25 17:56:38
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata)!: így van, ebben a kereszteződésben egészen addig kell középen a síneken maradnod, amíg
1) elment szemből a forgalom
2) nem jön kerékpárral senki mert ha igen, nem tudsz bekanyarodni (vagy ha bekanyarodsz ráállsz a bicikliútra)

Szoktam erre járni bringával és kocsival egyaránt, nem egy nagy tudomány megoldani.
bootsy 2014.04.25 17:58:30
@flea: húbazki, jogos! Akkor viszont a bringás volt a hunyó. Asszem már végeztem:)
A Vastagbőr töltötte fel Youtube-ra a Kossuth Rádió délután kétórás híradójának azt a részletét, amiben Török Annamária műsorvezető a kövezőket mondta: "Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda…..
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
Bemetszettük, hogy ki az, aki a Lemilblogra oly sokat kattintgat a kies Belgiumból. Az illető "sandinista" néven nagy ritkán megosztja velünk bölcsességét. Ezúttal felkerekedett és ellátogatott egy Bastogne nevű városkába, amely a hadtörténészek és blogunk olvasóközönsége számára bizonyosan…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
A Torrentfreak.com minden évben összeállítja az elmúlt 365 napra vonatkozó statisztikáit azokról a sorozatokról, filmekről, programokról, melyek a letöltők kedvencei voltak. Minket értelmszerűen a tévésorozatok érdekeltek, és olyan nagy meglepetést nem láttunk a listában, bár…..
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
Pécsen egy non-stop bejárati ajtaján találkoztam a felirattal, egy fotót megért, mellékelem. Tamás..
Lehet, hogy van egy új elméletünk: minél rosszabb hangulatú és pitiánerebb csipkelődés előz meg egy futballmeccset, annál lehangolóbb lesz, ami majd a pályán történik. A hipotézis még bizonyításra szorul, abban viszont már biztosak vagyunk, hogy minden olyan esetben igaz, amikor…..