Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wszm

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Link a játék sztorijához (angol): http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_storyline Powerdirector helyenként ismét kinyilvánította irántam érzett szeretetét, elnézést kérek azért az 1-2 hanghibáért!"   ..
wszm 2010.06.28 23:56:59
Nos, a videót megnézve némi hiányosságot véltem felfedezni, persze ezt inkább az időre fogom, mert láttam már tőled videókat, és mind igényes szép munka volt, látszik, hogy időt fektetsz bele !

Előszöris :
A StarCraftot először - egy, a Warhammer 40.000 univerzumában játszódó - RTS ként akarták készíteni, de betiltották ( gondolom valaki azóta is veri a fejét a falba :-) )

A játékban észrevehető másolatok vannak, nem Deathtroudth (vagy micsoda) hanem Goliath a lépegető, a "chaos" faj helyett zergek, az elfek helyett pedig a protossok jelennek meg.
Megjegyezném, hogy a zergek első neve zurg volt, de valamilyen jogokat sértett ezért átírták zergre.

Amikor az űj egységeket mutatod, kimarad a Zerg Guardian [mutalisk másik átalakítása], úgy tudom ,hogy ez is a StarCraft : Brood Warral jött ki.

A koreai pro-gamingról néhány sort írnék.
Koreában a 2000-ik év környékén gazdasági csőd volt (vagy mi) ezért elkezdtek netes játékokat sugározni a TVben. Egyik ilyen volt a StarCraft, szép kinézet, többjátékos mód. A játék népszerűségégt jelzi az is, hogy a koreai netcafék ( PCBoom ) ok száma durván 10 (azaz TÍZ!) szeresére nőtt alig egy év alatt !
A progaming aranykorának hajnalán külföldi játékosok is voltak koreában (Elky,grrrr) napjainkban IdrA van koreában, mint amerikai (és az egyetlen non-korean játékos !) persze a WCG-k során számos magyar is játszott Koreában ( Cameleon, Gorky, Kashuka). De ez már más téma.

Kis (építő jellegű) kritika :
Szerintem megemlíthetted volna a HunCraft munkáját és többet beszélhettél volna a multiplayerről (Battle.net, magyar progaming)

És a koreai meccs amit bevágtál :
`SlayerS`_`BoxeR` vs. Savior

www.youtube.com/watch?v=weKL1asT4XU
link

remélem nem bántottam meg a kommentemmel senkit, nem volt szándékomban, ha butaságot írtam, kérem, hogy javítsatok, sajnos nem olvastam utána, csak emlékezetből írtam le.
Ma 2 videót láthattok két különböző videóstól. Azért tettük ki egyszerre őket, mert mindketten olyan játékot választottak, amit már freddyD bemutatott.  A második videót szerintem nem nagyon lehet besorolni a bemutatók közé, szóval ne is nézzétek olyan szemmel.…..
Üdv mindenkinek!Biztos vagytok páran akik nem ismernek, úgyhogy bemutatkoznék.-=RockerLaLee=- vagyok, körülbelül 1 éve készítek bemutatókat, illetve kiegészítő videókat a Rossz PC Játékok Sorozatban látott játékokhoz. Igazából a Rossz PC Juniorok oldal által lettek…..