Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qukás

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző számban fedeztük fel Pályi György művészetét, de éppen csak ízelítőt kaphattunk költeményeiből. Úgyhogy ismerjük meg újabb oldalairól is ezt az ezerarcú poétát! Pályi György: Feladatunk Megmaradnunk magyarnak Megmaradnunk embernek Ellenállni Júdás pénznek s a…..
Hazánk világrekordot állít be januártól! Eddig holtversenyben másodikok vagyunk Dániával és Svédországgal Izland mögött, de jövőre az összes skandinávot magunk mögé utasítva átvesszük a vezetést - Magyarországon lesz a világon legmagasabb az ÁFA-kulcs: 27%... és ez a…..
Érthetetlen, miért fanyalog a liberálbolsi ellenzék amiatt, hogy kormányunk állítólag nem tesz meg mindent a gazdaság fellendüléséért! Mert, ugye, az alapduma az, hogy a Fidesz-kormány kizárólag az államháztartás belég oldalát erőlteti, miközben szarik a termelésre, a…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Varánusz Tahó Világ 2011.02.13 08:00:00
Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a…..
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
Szerdán és csütörtökön Korommentes konferencia volt a fővárosban, ahol több európai vezető is nyilatkozott a dugódíj fontosságáról. Érveltek amellett, hogy miért kell csökkenteni a belváros forgalmát, hogy egészségügyi és városrendezési szempontból miért van ennek…..
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
Qukás 2010.10.07 07:49:08
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
Élelmes szemeimmel kiszúrtam ebéd utáni sétámon, hogy igencsak nemzetiszín-dolgozik az egyik "lepedő-printer" az irodaházban, ahol történetesen én is dolgozom. Mivel épp nem volt nálam egyik telefonom sem, egy nagyon segítőkész fiatalember lefotózta nekem a munkát. Íme,…..
  Titokzatos géniusz olvasónk, A. az Elvált szülők drogos gyereke szerzője szerencsére több posztot is írt nekünk. A mai, horgászokról szóló eddig még nem érintett témát dolgozott fel - sok szeretettel küldöm az Index szerkesztőségében fellelhető pecásoknak! A horgász…..
Hátrányból indul Hajdú talkshow-ja vasárnap, mivel a Heti hetes már 22 órakor elkezdődik, a Randiguru című film miatt a Frizbi viszont csak 22:25-kor. Persze a TV2 még sakkozhat a reklámokkal, meg csak halkan mondjuk, a vígjáték megvágásával, de azért nehéz lesz behozni a…..
 Elképesztő, micsoda sápítozás folyik itt két igénytelen rádióért. Mintha életünk legfontosabb kérdése lett volna, hogy a Sláger meg a Danubius a helyén maradjon: reggel műsor a közrádióban, este a tévében, újságcikkek, tiltakozó blogok stb. Valóságos henger indult el…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..