Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tzolesz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
tzolesz 2016.10.21 15:35:11
@PhoenixSpirit: Nincs az ferdén nyomtatva... A papír bal felső sarka be van hajtva, feltételezhetően több oldalas, össze van kapcsozva, olyankor így szokták lapozni...
Viszont ha a tetejét és a jobb felső sarkát nézed, akkor jól látszik, hogy a szög stimmel.
Elvileg még akár eredeti is lehet, nem lepődnék meg ismerve a hazai jogi dolgokat...
Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat. Félidő van, ne áltassuk magunkat: mostanra lényegében eldőlt, hogy a lila reményekkel induló ellenzéki pártok közül melyik tudta megvetni a lábát a politikai placcon, és…..
tzolesz 2016.06.10 16:31:50
@Pattaya: Nácik hol?
Amúgy meg a viktátor nagyobb szégyenfolt mint a többi együttvéve. A baloldal meg simán magyarellenes.
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
tzolesz 2013.07.17 17:25:43
@álfirkász: köszönjük Emese!
tzolesz 2013.07.17 20:37:30
@álfirkász: Te aztán roppant intelligens egy (vég)lény vagy, hallod-e... Nem tudom honnan szalajtják a magadfélét, de biztos vagyok benne, hogy nem tartozol az emberi fajba. Kérdésedre válaszolva valóban mindenféle szabály és hasonló elé sorolom a saját életemet, bár kétségtelen, hogy a te életedért nem sokat adnék. Annyit nem ér mint egy marék falra hányt borsó.
Na mindegy, veled kapcsolatban ismét arra jutottam, hogy hülyével vitatkozni olyan, mint galambbal sakkozni: felborogatja a bábukat, rászarik a táblára, majd büszkén bólogat hogy ő nyert. Fogadd gratulációmat!