Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4749

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó szándékú ügyfél átvállalta idős rokon tartozásait a villany- és gázszolgáltatónál, aztán döbbenten tapasztalta, hogy még fizetés határidején belül őt kezdte el sms-ekkel zaklatni a szolgáltató.Egy vidéken élő idős közeli rokonomnak fizetési problémái adódtak az…..
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
4749 2010.10.06 10:35:25
Nem kell összehozni a bauxitot, Tasnádit és Geréb Á-t. Teljesen más dologról van szó mindhárom esetben. Nagyon közeli hozzátartozóm minden észérv ellenére Geréb Á.-t és csapatát választotta. A szűlés éjszakáján probléma lépett fel, a kispapa vitte kórházba a mamát és Geréb Á-t. A szülésznő olyan gerinces volt, hogy a kórház előtt kiszállt és elbújt, hogy ne lássa senki.A baba-mama egészséges. Nem a sarlatánon és kollégáin múlt. Nem lehet összehasonlítani a kórházban és az otthon meghalt babákat, mert ez a főszülésznő, ha valami gond támad, beviteti kórházba a vajúdó kismamát, ahol nem szabad ám azt mondani, hogy otthon hogyan indult esetleg már meg a szülés, ki volt ott, hanem spontán szülés indult meg. Így természetesen csak a nagyon kirívó esetek kerülnek napvilágra. S bizony, nem valami emberbaráti szeretetből vezeti le ő sem a szülést, mint az orvos sem, súlyos összegeket kér. Még akkor is fizetni kell, ha a kismama és baba kórházban fejezi be a szülést. Beszéltem olyannal is, akinél minden rendben ment otthon, de ez a 40-es, 50-es években is így volt. Nem véletlen, hogy annak idején üdvözölték a szülőotthonok és a kórházi szülések megjelenések, bármilyen rideg is volt, mert elsősorban a baba-mama biztonságát nézték. De a mostanában trendivé lett otthon szülés veszélyezteti a babát és a mamát. Hollandiát felhozni párhuzamnak meg nagy ostobaság, hol van nálunk olyan egészségügyi feltétel? A nők veszélyeztessék a maguk életét, ha olyan korlátoltak, de a babáét veszélyeztetni bűn.Geréb Á-t meg ideje lenne teljesen kivonni a forgalomból, mert hiába tiltják meg neki a szülésznői foglalkozást, a mostani otthon szüléseken sem olyan minőségben vesz részt, hanem mint "tanácsadó". Érzik ők is ám, hogy valami nem kerek, mert nagyon titokban kell tartani mindenkinek, hogy otthon szülés történi.
Na, most is csak azért tudok írni, mert aludtam 22től 2-ig, az ember friss szülőként olyan dolgokat tapasztal meg, amit  nem is képzelt volna, nincs már az a temérdek idő, mint régen, ha valami személyeset akar az ember akkor teszi amikor a kishercegnő alszik, és nagyon…..
4749 2010.04.24 15:24:30
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..