Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlaiSeCT

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap meg a hogyvolt, bizony. A magyar feliratos premier (de szigorúan csak az, a többi epizód NEM) kódolatlan lesz az HBO műsorán, az alábbi szolgáltatóknál: DIGI kábel és műholdHello Digital - 53-as csatornahelyHello HD - 22-es csatornahelyInvitel digitális kábel…..
BlaiSeCT 2012.04.02 14:45:58
A www.hbogo.hu oldalon egy rövid regisztráció után bárki ingyen megnézheti a 2x01-t magyar felirattal, egy hétig.

Akár MOST is!

Akinek van HBO-ja, az a 2x02-t is megtekintheti.
Tommy Gavin búcsúja júliusban kezdődik az F/X-en, és szeptember 6-án, pár nappal a 9/11-es terrortámadások előtt ér véget. A sorozat első három évada az egyik legjobb vicces drámának számított a tévében, a negyediktől azonban valami félrement, és már nagyon nem volt vicces,…..
Mostanában ez a módi nálunk. Szabadság itt, szabadság ott és ha játékra kerül a sor, akkor azt hirtelen vezényeljük le. Tiszta sokkterápia, nem?Már korábban is beharangoztam, hogy a következő TV2-mozi a Harry Potter 6. része, a Félvér herceg lesz. erre lehet most jegyeket nyerni.…..
tvblog 90210: csapó 2. 2009.07.02 20:10:00
Így lesz az igazi, a holnapi résszel a 90210 nyitánya, ugyanis valójában a pilot 90 perces (illetve annál valamivel rövidebb), de sajnos itthon ketté kellett szedni a sugárzáshoz. A nézettséget tekintve a bemutatkozás nem sikerült túl fényesre, a nyomozós konkurencia mindig…..
comment:com Sorozat-színész-lánc 2009.06.19 14:32:00
Lassan valamennyi csatorna nyári üzemmódra váltott, beáll az uborkaszezon. Mi meg a stranszatyrokból kikandikáló rejtvényújságokból kiindulva arra gondoltunk, hogy végre itt az idő régóta tervezett sorozatos játékaink tesztelésére.Az elsőnek a nem túl fantáziadús, de talán…..
Krisztina: Valamikor gyerekkoromban tök jó hangjátékok/mesejátékok voltak a Rádióban. Tudom, most már nemigen készülnek, de a régieket szeretném megtalálni valahol a neten. Ezeket találtuk: Indul a bakterház, A két Lotti, Szíriusz kapitány. Plusz a radiojatekok.extra.hu oldalt,…..
BlaiSeCT 2009.03.05 11:14:51
@sixx: Ráadásul a Dharma és Greg újrafordítva, új szinkronnal kerül műsorra.
Van Magyarországon egy csatorna, illetve lesz októbertől ugye, ahol tényleg komolyan gondolják a szórakoztatást. Nem elég ugyanis kiválasztani a legfaszább vicces sorozatokat (My Name Is Earl, How I Met Your Mother, It's Always Sunny in Philadelphia, Reno911, Stacked, Arrested Development,…..
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..
Szinte biztosak vagyunk abban, hogy ma megkaptuk minden idők legrémisztőbb promófotóját. Az oké, hogy nem lehet mindenki szép, és az is természetes, hogy még akkora sztárokról, mint Tóth Vera is készülhetnek előnytelen képek. De mi visz rá egy píráost, hogy egy ilyen…..
BlaiSeCT 2007.04.26 19:25:00
BlaiSeCT 2007.04.26 19:25:48