Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mesy :)

71 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma újra láttam őt,Kinek nevét kőbe véstem.Kit szeretnem nincs idő,Mert tudom, már elkéstem Árván terül el előttem az utcaNincs benne élet, így hallgatag,S csak állok és nézek jól tudva:A szellemek örökké hallgatnak.Szívembe markol a fájdalmas ürességLelkemet tépi,…..
Mesy :) 2011.03.02 18:25:24
Mostantól ide fogok írni:http://diaryofmesy.blogger.hu..
Alig várom a nyarat... mint mindenki más, nem? De ez most különösen ó lesz, ha megvalósul csodás tervünk. Oké, még nem terv, mert nem terveztük meg, inkább csak egy... ötlet. Egy nagyon jó ötlet. :P Egy hét lenne, szülők meg majdnem minden nélkül, szó szerint majdnem minden…..
Csak mert magyar házi...Témánk: a szeretet. Arra a kérdésre keressük a választ, hogy a szeretet tényleg megold-e mindent? De legelőször szeretném tisztázni azt, hogy tulajdonképpen mi is a szeretet. A szeretet a legfontosabb dolog az életben, az élet értelme. A szeretetből indul ki…..
Igen sajnos, eléggé... Pedig hajajj, lenne mindig miről írnom. Csak igazából azt sem tudom már, kik olvassák, mit írhatok le, meg miről nem kéne. Ma osztályfőnökin feljött az a téma, hogy hogyan lehet fenntartani a kapcsolatokat? Miután elmúlik a rózsaszín ködfelhő... Ezen…..
Nem tudom, mi lesz a blogommal. Nincs nagyon kedvem írni, illetve ha lenne se nagyon van rá időm. Igen, tudom, mindenkinek arra van ideje, amit akar, de... Mostanában nehezen veszem rá magam. Mert igazából nem hiányolja senki. Magamnak meg amúgy is leírok nagyjából mindent. A másik meg…..
De előtte még annyi, hogy az előzőt visszavonom. Örülök, hogy ilyen vayok. Az élet megtanított arra, hogy nem szabad rögtön kitárulkozni, nem szabad mindig mutatni, ha fáj. Nem szabad naivnak lenni, mert kihasználhatják. És amúgy is.. nem tudnék nem gondolkodni ilyeneket.…..
Néha nem szeretem azt, hogy ilyen bonyolult vagyok. Hogy.. ezt nem tudom leírni. Hogy ennyit agyalok az életen, és hasonló dolgokon. Embereken, barátaimon, ki mit miért csinál, miért olyan. Valamikor pont tetszik, hogy ilyen vagyok, de néha meg belegondolok, mennyivel egyszerűbb lenne..…..
A helyzet az, hogy lebetegettem, úgyhogy most kivételesen van időm írni. Nem tudom, miről, de ki kell használni az alkalmat. Most örülök is, hogy nem kell suliba mennem. Egy dolog, hogy pótolni kell, de most már tényleg kell pár nap pihenés. Jó, igazából most lett vége az őszi…..
Csak mert működik. Nem vagyok naiv... se babonás. :P Mármint.. nem tudom, de..Ugye nem baj, hogy én még hiszek a csodákban? Hogy elhiszem, hogy az élet szép? Nem hát. Szerintem sem. Minden attól függ, hogyan fogod fel. El kell fogadni a tényeket,amik az életben vannak, a szabályokat…..
Miért nem hiszitek el? ...Egy 15 éves lány a sulinkból meghalt. Odaállt a vonat elé, a fülét befogta.. Nyolc búcsúlevelet hagyott csak. Ugyan nem ismertem, de nagyon elgondolkodtatott.  Nem érte, hogy egy 15 éves lányt mi vezethette el idáig. Meg tudom érteni, hogy valaki eljut…..
Nézzétek meg! Laci és Gábor, főleg ti, kérlek nézzétek végig. :)  Hát akkor próbáljuk ki... :)..
Aludnom kéne már. Holnap tanulás, ahogyan ma is volt, meg ahogy az előző héten.. Igen. Benne vagyok a suliban, hajtás van, lassan megszokom. Ez a nyár tényleg jó volt. Nem gondolkoztam sokat, csak ha úgy jöttek elém a dolgok. De magamtól nem kezdtem el gondolkodni és bonyolítani…..
Ritka alkalom hogy érdekesnek találok valamit a suliban, legalábbis irodalmon. Petőfit vesszük, és megtetszett az egyik verse, úgyhogy most be is rakom ide. Elgondolkodtató.Pető Sándor: VilágosságotSötét a bánya, De égnek benne mécsek. Sötét az éj, De égnek benne csillagok.…..
Hát eléggé rég írtam. Valahogy nem volt hozzá kedvem. Pedig nem szokott ez lenni, hogy ilyen nehezen szánom rá magam az írásra. Eltelt a nyár, és azt hiszem ez volt az eddigi legjobb és legeseménydúsabb nyaram. Összesen volt vagy egy hét az, amíg itthon voltam -talán emiatt volt…..
 Újabb kedvenc filmem.. És ez a két szám is. I'll try I am not a child now I can take care of myself I mustn't let them down now Mustn't let them see me cry I'm fine, I'm fine I'm too tired to listen I'm too old to believe All these childish stories There is no such thing as faith And…..
Néha elment otthon az áram régen. És azt imádtam kiskoromban. Legalább arra a kis időre fel kellett találnunk magunkat, hogy ne unatkozzunk. Nem ült senki a tévé vagy a gép előtt, hanem beszélgethettünk vagy bármi. És tök izgalmasnak tartottam, hűha, áramszünet. Persze a…..
Minden hülyeségen, szokás szerint. Most kicsit kedvetlen vagyok. Megint. Csak mert megint nem értem, mi miért van, és nem értem, mit akarok, nem értem mit miért gondolok úgy, ahogy. Nem találom meg az egyszerűséget, és mindent bonyolítok. Bár szerintem nem én, vagy nem tudom, amúgy…..
Azt, hogy elmondtad. Nem változott semmiben a véleményem rólad, mert nekem mindig is olyan leszel, amilyennek én ismerlek. Na jó, nem tudom ez mennyire értelmes, de nem lényeg. A lényeg az, hogy köszi. :P Nem is gondoltam volna, hogy vannak titkaid. Tényleg örülök, hogy bízol bennem,…..
Lusta vagyok ehhez. A lényeg amúgy is csak annyi, hogy Bianka nekiment az oszlopnak. Biciklivel. De elnéztük, mert akkor tanult meg biciklizni. Kellett hozzá vagy másfél óra, de végül sikerült, és végül odaértünk a parthoz sötétedés előtt. Bár igaz, hogy a fél órás…..
 Most csak felraktam ezt a rajzom, vagy firkám, amit Balatonon alkottam hármunkról. Szerintem műalkotás lett. :P Még kereshetnék is ezzel Siófokon, a karikatúrarajzolással. Na jó, azért nem. Túl fáradt vagyok most ahhoz, hogy élménybeszámolót írjak, de majd meglesz…..
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül."Nyár van, és jól vagyok, bár hogy mennyre stabilan, nem tudom.. :) De nem érdekel semmi, ami rossz, élvezem a nyarat. Érdekes volt ez az év, egyszerre hosszú, mégis mintha most kezdődött volna. Ennyit még…..
Hjajj de álmos vagyok.. Olyanok vagyunk mint kis hülye gépek, csak sokkal összetettebbek. Lemerülünk, kimerülünk, aztán feltöltődünk, tehát alszunk. Aztán paff, egyszer elromlunk. De tényleg, csak működünk, és vannak alkatrészeink. :P Csak ilyen bonyolultan. De amúgy magamat…..
Tegnap és ma is sokat üldögéltem a kertben. Elvileg tanulni, gyakorlatilag meg ábrándoztam. Néztem a kertet, és ugyanolyan, mint öt-hat éve, amikor még ott kergettük egymást öcsémmel, vagy amikor tollasoztunk.. vagy amikor hóembert építettünk. Csak valahogy sokkal kisebbnek…..
Úgy ahogy van. Mitől érzem ennyire egyedül magam? Nem tudom. De nagyon. Mintha elveszítettem volna valakit. Mert eltűnt belőle valami. Nem tudom, kivel milyen legyek. Nem tudom, ki az, aki megértene engem. Nem tudom, kinek mit szabad elmondanom. Mert akinek eddig tudtam, most nem. Nem csak…..