Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leppre

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Alkoholista leszek, fiacskám.” - mondta egykori osztályfőnököm. Pofán vágott ez a három szó. Leírom még egyszer, hogy ti is ízlelgessétek a magyar gyomorkeserűt: „Alkoholista leszek, fiacskám.” - értitek?! Hagyjátok?!Rühelltem az iskolát. Az általánost. A gimit. Minden…..
Kigondoltam Rovásterroristák 2012.11.08 12:24:24
A Terrorelhárítási Központ és a Rendőrség legkiválóbb szakemberei is tehetetlenül szemlélik, ahogy a rovásterroristák zavarják az ország nyugalmát. A hagyományos bűnüldözői módszerek és a korszerű kriminalisztika minden vívmánya is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy…..
Az összedőlés határán áll Közép-Európa legnagyobb és egyik legszebb katonavárosa, a Veszprém megyei Hajmáskér.  A palotakomplexum idén lenne 100 éves. A hajmáskéri parancsnoki épület napjainkban (Fotó: Picasaweb.hu)  Nagyhatalmak fegyverkezési versenye  …..
leppre 2011.03.27 09:31:31
testmódosítás Nem tudhatod 2010.11.18 15:22:00
Lehet, hogy épp a buszon veled szemben ülő szemüveges könyvtároskisasszony külsejű lány viseli ezt? Lehet, hogy a pedáns főnökasszonyé az irodából? Vagy azé a nővéré aki vért vett tőled?Nem tudhatod. Ha viszont csak gyűlölködni tudsz a kép láttán, akkor inkább nézz…..
leppre 2010.11.18 21:24:54
Összesen tíz EU-s pályázat benyújtásáról döntött csütörtöki ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A főváros szerint alapvető szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy a kerékpáros közlekedés részarányának növelésével kiváltható legyen az egyéni gépjárműhasználat.…..