Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amitára

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Védőfelszereléssel landoltunk Párizsban, ahol egy metrójeggyel bejártuk a fél várost és még ki sem raboltak. Szokásomhoz híven a tervezett 11.00 helyett 12.10-kor léptem ki a lakás ajtaján. Aki ismer, tudja, hogy az idővel nem vagyok túl nagy barátságban. Átszaladtam még Julihoz, aki több mint…..
Sziasztok! Legutóbbi bejelentkezésem óta sok minden történt, részletesen majd a naplómból. A lényeg, hogy utolértem Krisztit és együtt érkeztünk meg Santiagoba október 8-án. Nagy ünneplés volt, sok régi ismerőssel találkoztunk és sokakkal nem. Az egész város egy hatalmas…..
Andrea az El Caminón Gyorsjelentes 2011.10.01 22:16:00
Sziasztok! Uzenem a lanyoknak, hogy tegnap a koveket letettem a Cruz de Ferronal, remelem mar erzitek, hogy mennyivel konnyebb minden!!! Mar azt sem tudom, hogy hanyadik napja vagyok itt. A napok nagyon egybefolynak, illetve nincs jelentosege az idonek. Csak azt tudom, hogy kozeledik a vege es en…..
Sziasztok! Ma (is) nagyon jo napunk van!!! Puente Villarente-bol irok egy szupi szallasrol. Tegnap elokerult Fabrice, aki most mar nem enged minket szem elol teveszteni, igy reggel 7-kor az albergeue elott vart minket meleg csokis croissanttal es egyutt indultunk a mai utnak. Ma mar muszaj lesz…..
 Sziasztok ¿nem talalom a felkialtojelet es a zarojelet Na szoval, koszonom mindenkinek a szurkolast es a jo tanacsokat. Csaba, neked kulon a burgosi otletet  Minden OK, az emeletes agyra ugy pattantam fel, hogy csak na, lehet, hogy otthonrol is repul az ulogarnitura es lecserelem egy…..
Anyukámnak is most van a névnapja, és nem akármilyen ajándékot kapott barátnőjétől.Az áprilisban itt járt Tony Curtis által dedikált életrajzot! Először egy borítékot nyújtott át a barátnő, amelyben fotók örökítik meg a pillanatot. A képek alatt a szöveg: "A nagy…..
Több helyen is belefutottam abba a megfogalmazásba, hogy szegény Nóra, a kiskunlacházi áldozat, milyen szép lány volt. Milyen kár érte!Kétségkívül kár érte, de nem értem, mi köze ennek a szépségéhez. Mert ugyan valóban helyes, csak ez éppenséggel sajnos nem fontos.Ha…..