Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cleric73

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címhez nem sok mindent lehet hozzáfűzni, a Huffington Post szedte össze az év legkínosabb, legmeglepőbb, legerotikusabb dugásait. Szigorúan korhatáros tartalom persze.…..
cleric73 2012.06.26 08:35:28
Aki zsigerből rühelli a tower defense (aka. lövegtornyos) játékokat, nyugodtan zárja be a böngészőablakot, most ugyanis a műfaj egyik (ha nem a) legjobb szériája, a Gemcraft sorozat újabb darabjáról lesz szó. Emlékeztetőül: az első és második részről volt szó az előző…..
Clandestino Karácsony Bolíviában 2011.02.22 06:07:00
(Biztonsági előszó: igen, tudom, már február van. Kicsit el vagyok csúszva, az elmúlt két és fél hónap elég intenzívre sikerült. December közepétől január közepéig voltam Bolíviában és Peruban – ha minden jól megy, március közepéig meg is írom, ami ott történt. Nagyjából hét bejegyzés kell hozzá –…..
A klasszikus szopatások egyike, amin szinte minden előfizető átesik egyszer, hogy régi adatcsomagjának díja, amit még a wapos hőskorban fizetett elő nevetséges adatforgalommal, időközben fű alatt sokszorosára drágult. P-nek a Vodafone Start-csomagjával sikerült egy…..