Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mellyssa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az én Nagyim még maga nyújtotta a rétest. A mákos tésztához a metéltet ő vagdalta boszorkányos gyorsasággal - ha lecsukom a szemeimet, így több évtized távlatából is látom az ujjait, amint átpergeti a tésztacsíkokat és a számban érzem a saját maga által darált mákkal és porcukorral hintett mennyei…..
Úgy másfél hónapja jelent meg Anita írása a blogon arról, mi az a tíz dolog, ami nem tetszik neki Finnországban. (A Tíz-dolog sorozat írásait egyébként itt érheted el.) A poszt meglehetős vihart kavart, és arra ihlette a Tamperében élő Richárdot, hogy amolyan válaszfélét (vagy ahogyan ő fogalmaz:…..
Mellyssa 2018.05.31 09:02:16
@Olliék: Az oktatás részig talán még tárgyilagos is igyekezett maradni. Onnantól lejtmenet. A posztoló stílusban semmivel sem jobb, mint, akit fikáz.
Egy igazán különleges történet a mai egyik sztori. Főhőse Budapest után Balin élt és ment férjhez, hogy aztán kis híján menekülve onnan végül Berlinben kössön ki. Aztán elfilozofálunk azon, miért nem reklamál a magyar, majd megnézzük, milyen, ha mégis megteszi. (Fotó:…..
  Ha péntek este, akkor pizza.Az igazi, házi pizza tészta felülmúlhatatlan.Legalábbis szerintem, nagyon ritka, ha egy gyors pizzázó tudja überelni.Te választhatod meg, hogy milyen legyen a tésztája, mennyire legyen ropogós, tele legyen feltéttel, vagy csak sonka, meg sajt díszelegjen rajta.A…..
Mellyssa 2017.11.26 17:41:36
(...és minden, önmagát felvállaló anyuka védelmében...)     A minap körülbelül harmincszor futottam bele a facebookon egy bejegyzésbe, amelyet először csak átpörgettem, másodszor megnyitottam és félúton becsuktam, harmadszor végigolvastam, majd dühömben majdnem földhöz csaptam a telefont. Mert…..
Olyan jól indult minden, vacsora, korai mozi, séta az állatkertben, vagy a ligetben, aztán a negyedik randin hazakísért, és Te hagytad, hogy feljöjjön… Ez pedig így ment még párszor, amikor rákérdeztél: “megmutatod a lakásod?” -és akkor kiderült, hogy bár elmúlt már 30 és saját jövedelme van, mégis…..
Az Urbanista már többször foglalkozott a budapesti közvécék helyzetével, ígértek ezt, tippeltünk azt, de most aztán itt jön a végső megoldás: hamarosan a Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) veszi át a budapesti illemhelyek üzemeltetését, s a vállalat rögtön nagyszabású…..
Kaptam egy kérdésnek is beillő véleményt, amelyet szívesen megosztok mindenkivel. A vélemény által ihletett választ is mellékelem, hátha segít az elhatározás meghozatalában.Kedves Lélekszerelés! Nekem az a véleményem hogy sok ember azért reménytelen szerelmes, mert nem…..
Mellyssa 2009.06.26 12:20:11
Sziasztok!
Sajnos erősítem a táborát a reménytelen szerelmeseknek. A bizonyos uriembert lassan egy évtizede ismerem. De ez az érzés az elmúlt hónapokban alakult ki bennem. Mindig is nagyon jó barátok voltunk (napi telefonok, heti legalább egyszer találkozó, családi, munkahelyi gondok/örömök megbeszélése... minden ami a barátság), nekem ez mostanáig maximálisan megfelelt, miközben ő egyértelművé tette, hogy nőként is kíván.
Lehet csak azért érzem így, mert hosszabb ideje vagyok egyedül, de igazából ismeretségünk alatt is a kapcsolataimban, soha nem éreztem emberileg olyan összhangot, mint vele (neki sem alakult tartós kapcsolata, habár jelenleg "elvan" egy hölggel).
Ami eddig tiszta és világos volt, most összezavarodott. Nem értem a jelzéseit, egyszer úgy érzem ő is többet gondol a barátságunknál, máskor viszont, ha nyitok, jeleket küldök, visszatáncol. Lassan már kezdem azt gondolni, hogy minden mindegy, inkább soha ne lássuk egymást, csak ettől a tépelődéstől szabadulnék meg. Akkor viszont azt árulnám el, ami az egyik legfontosabb dolog az életemben, a barátokhoz való hűséget. Félek attól is, hogy ami most "jól működik", egy esetleges kapcsolattal tönkremenne. Nem tudom, hogy az lenne a jó, ha kiteljesedhetne a szerelem testi-lelki értelemben (a szerelmesek önzésével), vagy az, ha megmaradna egy igaz barátság. Rosszabb pillanatokban úgy érzem, hogy ő csak játszik velem... bár nem ilyennek ismerem (sokszor láttam a játékait más nőkkel, ahogy ő is tudja mikor én játszottam, ismerjük egymás rosszabb oldalát is) Lehet-e olyan a kapcsolatunk, mint régen volt, vagy most már akármilyen irányba is, de változnunk, változtatnunk kell?
Előre is köszönöm a választ!
Melly