Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moonking

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tárgyalj bármiről – ha ez a 6 dolog teljesül, akkor az esélyeid 6ványozottak. Ahhoz, hogy a tárgyaláson kellemes légkör legyen, s hogy a felek kölcsönösen jó egyességeket köthessenek, neked, magadnak is érvényesítened kell érdekeidet. Ahhoz, hogy a tárgyalásunk…..
moonking 2009.09.18 09:26:43
@Strici:
Hello
Szerintem neked egyszer tárgyalnod kéne Keletiekkel..:)
Azokról azt halottam, hogy ebédelnek, teniszeznek, sétálnak, akár egy két nap is eltelhet együtt, mielőtt az üzlet szóba kerül. No nem mondom, hogy magam nem vagyok türelmetlen, …
  Ááá én nem vagyok Olyan! - Én arra nem vagyok alkalmas. Az ügynökölés nem nekem való! De milyen ügynöki munka? Meg sem nézted? Miért? Akkor honnan tudod? Az értékesítés ugyanis egy játék, olyan, mint a csábítás. A csábítás, a flört, már-már jobb, mint maga…..
Az eset nem az én nagymamámmal történt, hanem egyik legjobb barátnőm legendás nagymamájával. Viszont tanulságai máig hatnak. A nagyi igazi karakteres egyéniség volt. Falu szerte ismert, tisztelt-rettegett matróna, valódi nagyságosasszony. Amikor az oroszok bejöttek…..
Amikor ülök egy megbeszélésen, sokszor érzem azt, hogy a másik nem is érzékeli jelenlétemet. Olyankor odaszólnék neki, egy olyat, mint a címben: HAHÓ, ÖCSI! Itt vagyok hékás! Kinek beszélsz?  Akár én vagyok a meggyőzendő ügyfél, akár nekem kell valakinél…..
Ki lábadt tenni mered e küszöbre? (Írjon be magának egy piros pontot, aki tudja honnan való az idézet.) Hogyan lehet JÓL kijönni egy helyzetből? Olyanból, amely akár egészen elveszettnek tűnik? Ez a blog erről szól. Elsősorban az üzleti tárgyalásokon - de általában az ÉLET…..