Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MinMaat

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy végre jól működő honlapja van Anh Tuan-nak már tőle is lehet szemezgetni a love or hate rovatba. Már egy pár hete meg akartam mutatni nektek ezt a nyakláncot az idei kollekcióból, amit volt szerencsém személyesen is felpróbálni és meglehetősen érdekes érzés, márcsak…..
Yves Saint Laurent szívecskés szandálja / papucsa nagyon tetszik, de nem tudom elképzelni róla, hogy kényelmes legyen. Azonban nagy pozitívumnak könyvelem el, hogy a divatháznál végre újra nyitnak a fiatalok felé és a fiatalos stílus felé. Ez a modell viszont abszolút olyan, hogy…..
Alexander McQueen szandálja gyönyörű, nőies, klasszikus formával rendelkezik, amit egy ráhúzható zoknival fűszerezett meg a tervező. Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e ez a darab vagy sem. A szandált a zonki nélkül szinte bármilyen stílusú ruhával fel lehet venni, de a…..
Megérkeztek Viviene Westwood kifutóról már ismert angyalszárnyas szandáljai. Szürkében, feketében, aranyban és fehérben lehet kapni a boltokban 120 fontért. Lássuk, hogyan néz ki a viszonylag kényelmesnek tűnő 7 cm-es platformú…..