Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ottókár

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Walking Dead 2010.11.17 21:42:00
Az alábbi Walking Dead-ről szóló írás egyik ismerősöm (Szecska/feriboi) tollából származik, köszönet érte. Well... Most így visszaolvasva kezdhettem volna szimplán egy „Nos” szócskával is, de szeretem az angol verziót, és most ez jött a kezem alá. Ezzel a rövid…..
Filmdroid Kedvenc rendezőid? 2010.10.16 08:00:00
 Megint játszunk egy picit. A dolog épp úgy zajlik mint korábban, én leírom nekem kik a kedvenceim, aztán aki szeretné, csatlakozik és leírja szépen a sajátjait. Ma, a filmrendezők vannak soron. Nem számít él vagy már meghalt, aktív vagy visszavonult, kiégett vagy sem, egész…..
A Vatikán közzétette újabb nevezetességének gömbpanorámás felvételét, így olyan módon tudunk körbenézni a Szent Péter-bazilikában, mintha a Counter Strike egy nagyon részletesen kidolgozott helyszínén állnánk, azzal a különbséggel, hogy nem tudunk lövöldözni. A pacifista…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Raymond Domenech minimum ellenszenves és a vébé után távozik a válogatott kispadról. Az 58 éves tréner játékospályafutása nem annyira jelentős, mint a korosztályos és a nagy francia válogatott élén eltöltött 17 év. 1993-ban kerül az U21-es válogatott…..
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
ottókár 2010.04.20 19:01:12
FilmFelKeltés Swing Vote (2008) 2009.02.22 16:15:00
 Tudja-e valaki, hol van Texico? Igen, jól hallottad Texico! Hol a francban van, egyáltalán létezik-e ilyen hely? Falu é vagy város? Mennyien is lakják, pontosan? Nem tudod, nem baj. Nem vagy egyedül, mert erre a választ, például, a mi esetünkben, az elnökök se tudják. Így nem…..
FilmFelKeltés Harry Brown (2009) 2010.02.19 10:36:00
Harry Brown nem keresi a bajt. Nem keresi, s mégis megtalálja. Megtalálja, annak ellenére, hogy ő is csak egy a soksok lakótelepi, megözvegyült, csomó ikszen túllépett nyugdíjas forma közül. Akiknek aztán már a sakktábla jelenti az egyetlen élményforrást, na meg az igaz baráttal…..
Az biztos, hogy Guillermo Arriaga nagyon akart bizonyítani. De nagyon. Nem csak magának, nem csak a nézőknek, hanem a kritikusoknak, talán nekik is legfőképp. Egyszerűen csak meg akarta mutatni, mire képes akkor, amikor már nem az íróasztal mögött ül és sorokat vet; valamint, hogy…..
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..
ottókár 2010.02.07 08:31:41
FilmFelKeltés Whiteout (2009) 2009.10.25 16:14:00
Oké, a film amit Kate Beckinsale zuhanyzós jelenetével adtak el számomra. Nem tagadom, nem is tagadhatom, ezt a tényt, de azért mégis csak furdalta az embert a kíváncsiság, hogy a hatalmas mínuszok közepette fog más is történni a bázison, vagy ennyi, csak ennyi marad meg az…..
Lehetett volna jobb, lehetett volna szebb, de 2009 már csak ilyen év volt. A nagy hájpok és felsülések "időszaka", amikor tényleg a rosszabbnál rosszabb folytatások követték egymást a vásznokon, amikor az eredetiség egy apró szikrája is csak…..
FilmFelKeltés Spread (2009) 2009.10.22 16:00:00
L.A, California, a hely, ahol az álmok valóra válnak? Én erre csak nagyvonalúan azt felelném, hogy nem mindig, s nem mindenkinél. Ahhoz bizony szerencse, merészség, s egy csipetnyi szépség kell, ezek nélkül el vagy veszve barátom, ezek nélkül csak egy leszel a többi minta…..
Hölgyeim és Uraim! Most ne tessék hátradőlni - azt kérem, mert ma eldől, hogy ki a legjobbak legjobbika, azaz a legjobb a szakmában: ki a no.1. bérgyilkos? Pár év után tehát, nem csalás és nem ámítás, újra elindul a showtime, amire úgy gondolom már mindenki nagyon várt. Mi…..
FilmFelKeltés Trade (2007) 2009.10.23 16:00:00
Hiába a szülői utasítás, a 13 éves kislány felpattan a testvértől születésnapra kapott kerékpárra, hogy körözzön egyet, amíg mindenki alszik a házban. Elemeli a kulcsot, majd a következő pillanatban már ott gurul az úton, az új bicajával, miközben a zsebében meg ott lapul a…..
FilmFelKeltés Doghouse (2009) 2009.10.20 23:43:00
Nem is kell messze olyan menni - azt mondom, mert éppen mint ha csak tegnap lett volna, amikor utoljára jó fekete humorral megfűszerezett comediat láthattunk volna, made in England felirattal az elején. Hisz, ki ne emlékezne a leszbikus vámípr(ok) vadászaira vagy csak a három barátra,…..
Nem kell a rétestészta, a terelés, a soksok könyv ahhoz, hogy kimondjuk az igaz valót, ami a napnál is világosabb nők és férfiak számára egyaránt, a férfinak nő kell. De nem a hisztérika és idegbeteg fajta, hanem amelyik adja magát mellestül és úgy zusammen mindenestül, ha már…..
FilmFelKeltés Dead Snow (2009) 2009.03.27 23:16:00
 Mindjárt a legelején egy kérdés. Hány film kezdődik úgy, hogy egy csoport fiatal, térerő nélküli helyre megy? – kérdezhetném én is, de elsősorban az egyik csávó teszi fel ezt a nagy fehérségben, a nagy ismeretlen semmiben bandukolva a társainak, akikkel kiruccannak…..
Röviden: Tony Scott elszúrta, ez a nagy igazság. Nem azért, mert nem akciófilmet akart készíteni, nem azért, mert nem ért hozzá - tessék csak visszalapozni a múltba, hogy miket tett le az asztalra, vagy nem azért, mert nem volt meg a minőségi alapanyag vagy csak a minőségi…..
ottókár 2009.10.05 21:48:31
FilmFelKeltés District 9 (2009) 2009.09.19 20:59:00
 Itt vannak. Megérkeztek. Itt maradtak. Köztünk élnek. Itt. De vajon meddig? Milyen áron? Pár évvel ezelőtt megtörtént az, amire senki nem számított, amire úgy igazán senki nem gondolt. Habár lehet mindannyiunk elképzelte, s álmodott róla, viszont alig ha hitt a…..
ottókár 2009.09.25 12:42:49
Az első s legfontosabb teendő, hogy hagyni kell a történelem órán hallottakat: el kell felejteni mindazt, amit ott regélnek hasábokon keresztül kisbetűben, több oldalra lebontva. Aztán meg tessék teljesen kikapcsolni, s valami tök bizarr háborúra gondolni, ahol minden másképp…..
FilmFelKeltés State of Play (2009) 2009.09.04 23:18:00
Egy sokat látott, megélt 6 részes bbc minisorozat, egy sok-sok plusz kilóval felvértezett Russell Crowe, egy-két rejtélyes haláleset, kíváncsiskodó újságírók, rengeteg információ és kérdőjel, azaz minden megvan kérem, ami egy jó kis feszült, izgalmas politikai thrillerhez…..
Felvezetésképpen nagy igazságot mondanék: egy év se telik el Will Ferrell mozi nélkül. Egyszerűen mindig kitalál valamit a színész, valami újat és újat, amiért persze lehet szeretni meg kedvelni. Lehet azért, mert csinálja és állandóan kattog kerék az agyában, lehet azért,…..
FilmFelKeltés The Hangover (2009) 2009.06.21 00:45:00
Las Vegas vágyat kelt, örömöt szerez (vagy bánatot), és szórakozást nyújt. Mindenki tisztában van vele, még hőseink is, hogy aki oda beteszi a lábát, az nagy nehezen, egy nem akármilyen sablonos hosszú történet után tudja csak elhagyni. S nem, most tényleg nem a…..
FilmFelKeltés Goal! III (2009) 2009.07.07 22:30:00
  Ez nem kihagyott ziccer, ez sokkal rosszabb annál. Csúfos vereség.Szomorú ezt leírni, de a film, csak címében, nevében tartalmazza, hordozza magán a nagy góloookat, a hatalmas cseleket, és a még műfajhoz köthető személyre szabott egyéni váratlan megmozdulásokat.…..