Regisztráció Blogot indítok
Adatok
locsogokfecsegek

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A fekete bajuszos arc minden sarkon ott meresztette a szemét. Ott volt a szemközt álló ház homlokzatán is. A NAGY TESTVÉR FIGYEL TÉGED – hirdette alatta a felirat, s a sötét tekintet mélyen Winston szemébe fúródott. […] A távolban helikopter szállt le a tetők közé, egy pillanatig úgy lebegett…..
locsogokfecsegek 2009.06.26 00:01:30
Az emberek, amikor megismerkednek bemutatkoznak, ez általában nem egy eget rengető nagy dolog, én mégis el tudom bénázni :) általában elfelejtem annak a nevét akinek bemutatkozok, de hát ilyen vagyok locsogok és fecseget, de mit is keresek itt???
Rossz szokás... csak bele belekapok a számomra érdekes tanulmányokba végig olvasni ritkán szoktam, meséljék el, sőt magyarázzák el, de kérdésem így is sokszor akad...tudom mi lesz minden kérdésemre a válasz, talán jobb lett volna végig olvasni, igaz P. mester???
Na de hát a kérdés: persze a Nagy Testvér mindent lát, és a térfigyelő kamerák is,és feltételezük, hogy mindig van valaki aki néz vagy figyel minket...de mi van akkor ha NINCS??? Ha a kutyát sem érdekli, hogy mi történik a másikkal??? Vagy annyira rászoktak az emberek a kucskálásra, hogy ez már természetes??? Nem az a természetes, ha az ember csak magára figyel??
Egy kicsit nyugtalanít annak a lehetősége, hogy van valaki, aki mondjuk éjjel fél kettőkor azzal tölti az idejét, hogy végignézi, hogyan készülődök zuhanyozni, és miként törölközök. Persze ez nem a térfigyelő kamerákra érvényes, de ki tuja, hiszen Isten szeme mindent lát...és újabban ott vannak a webkamerák...kezd teljesen megszűnni a magánszféra. Kell ez nekünk?? Mire jó??? Mert hogy túl sok mindenre nem való...
Aztán csak a baj van ezzek a kamerákkal, meg isten mindent látó szemével...nem kell az időbe visszautazni, elég egy alföldi kis faluba elmenni, ott is vannak térfigyelő kamerák: 70 és 80 éves idős asszonyoknak vannak álcázva...az egészbe az a rossz, hogy ezek a "térfigyelőkamerák" beszélnek is, és ráadásul hülyeségeket...
Akkor hogy is van ez??? Ki figyel kit??? Talán a XXI. század emberét, már nem csak az ösztön, de a kíváncsiság is hajtja???
De hát én csak locsogok és fecsegek, és bőszen tagom, hogy filozófia szakot végeztem,hiszen én nem tudok ilyen szépen és szakszerűen fogalmazni, mint TE!! :) ( A szemtelen tegezésnek oka van :) )