Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peternac

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeszöknek a könnyek, olyan jön, ami még nem volt. Az információs szupersztráda korában ködös emlék csupán, bár mai napig létező jelenség a tévével terített lengyelpiac. Olvassák szeretettel a Homár zivataros történetének első autentikus teleshopos történetét…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
Forró dróton érkezett a következő vendéglátóipari bréking nyúz: mostanában ne próbáljatok pizzát rendelni a budai Il Colosseó honlapján. Bruhahaha. A későbbi archivációs gondok elkerülése végett és céljából, idekopizzuk az oldal jelenlegi tartalmát. Az IL COLOSSEO…..
Subba Levetett tangádat 2007.06.07 18:52:44
Még nem sikerült eldöntenünk, hogy ezek az időről-időre felbukkanó hirdetések halálosan komolyak, vagy vajon a tréfás kedvű feladó csak be akarja gyűjteni egy csomó buta lány fotóját, hogy publikálhassa azokat az interneten. És még egy kínzó kérdésünk van: nem kellene…..
peternac 2007.06.07 18:56:38