Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spiccpork

4 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nemrég adtunk hírt a Coelho-generátorról, azóta pedig rábukkantunk méltó versenytársára, a posztmodernizmus-generátorra. Ehhez ráadásul járulékos elemként tartozik egy együttesnév-generátor és egy versgenerátor is.  Az oldal üzemeltetője egy seattle-i informatikus,…..
Jó, persze, már akkor tudtuk, hogy ez lesz, amikor Orbánék kétharmaddal megnyerték a fülkeforradalmat országgyűlési választásokat, minden más csak ennek egyenes következménye, Médiaávóstól, Szalai Annamáriástól, folytatva a köztévé pártkatonákkal történő…..
spiccpork 2011.02.17 11:46:58
@Atomot az indexre!: fasz
@Humperdickk: Nem vagyok alcsúti, ez, hogy bunkó 'csútiak mer' onnan van az a szemét Orbán, nagyon nem tetszik. Főleg nem index címlapon.A "Pápa városa bocsánatot kér" viccek sem tetszenek. Lényeg: egyszerűen az írás alapján a bejegyzés írója egy bunkó. Szerintem nem kéne ilyen stílusban írni akárkiről, akármiről ha nyilvánosságnak szánod.
@idelle: "persze hogy az. viszont amikor majd jelentkezni lehet, hogy ki vett részt a gyűlölt Orbán-éra lebontásában, én nem leszek ott"
Te már most ott vagy: nem létező helyen,egy nem létező szabadságharcos, nem létező zászlóval a kezében. De legalább fontosnak érzed magad, már ezért megéri ;)
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..
A napokban felhívott egy francia újságíró hölgy a Marianne című, 300 ezres példányszámú hetilaptól, és arra kért, hogy beszélgessünk kicsit az utóbbi hónapok magyar gazdaságpolitikai kormányzati döntéseiről. Nem tudom, ez a lap mennyire volt eddig kemény Magyarországgal…..
spiccpork 2011.01.26 15:20:19
@LouiS:Nyilván nem szó szerint értettem. De azt azért te se vedd komolyan már, hogy idejön egy hétre egy francia újságíró riportot készíteni és azt sem tudja,kivel beszél majd.
@afalujegyzője: Nem vagyok megértő most sem.
Abban egyetértek minden baloldalival,vagy liberálissal, hogy a fidesz elbaszta a törvényt is és a kommunikációt is. Azt viszont, hogy mindenféle diktatúrának írjuk le idegen országok polgárainak a hazánkat, szerintem gusztustalan.
Biztos vagyok benne, hogy a semilyen pár hívének nem esett jól amikor kis büdös helnyek nevezték az országot stb.
Jó lenne ha ti is látnátok,hogy akiket most a szabadság harcosainak gondoltok azok egyszerűen csak jó eszközt találtak arra, hogy egy nagyot rúgjanak a politikai ellenfeleleikbe. Igazuk is van. De az, hogy tlehazudozzuk a világsajtót...barátom!
spiccpork 2011.01.26 15:45:38
@afalujegyzője:
"Szerintem meg az gusztustalan, amit a hatalom csinál ebben (és ezzel!) az országgal :(("
Jogos is van hozzá, hogy utáld, de attól még elmondani mindennek Mo-t,nem kéne, főleg csak, hogy a pillanatnyi politikai haszon a tiéd legyen.
"Nem volt kicsit régebben egy Kis Sértett, aki Brüsszelben mindenféle csúnyákat mondott a hazájáról, csak azért mert éppen nem ő volt 6almon?"
Simán lehet, hogy a másik fél is megcsinálta,bár nemtom mire gondolsz.
"Azt Te hogy nevezed, ami a MANYUPpal történt? Ugye az nem diktatórikus kényszer? Bőséges felvilágosítás után, készséggel nyújtott információk birtokában, megfelelő időt biztosítva mindenki szabad akaratából teszi, ami történik vele ebben az ügyben ;)"
Ebben igazad van, csak nem erről beszélünk, egyáltalán nem releváns.
Előre szólok: akik minden spekulációt, jövőre vonatkozó találgatást utálnak, véletlenül se olvassák el az alábbi bejegyzést. Az öncélú ködszurkálást én sem szeretem, de miután a politikai elemzőnek (szerencsére) nincs lehetősége a kísérletezésre, időnként a…..
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
A közmédia Szalai Annamária lábánál hever, szájában biliárdgolyó, fején bőrmaszk, a fekete lakkon a médiatanács elnökének ujjai dobolnak kéjesen. Csend van, vagy inkább csak kuss. Igen az MSZP sajtóközleményei, és az egyre hisztérikusabb baloldali média cikkei alapján a…..
spiccpork 2010.12.30 10:08:54
@Humperdickk: Azért ez az anyanemzet fos dolog elég nagy túlzás. Itt a politikusokat kéne értékelni és az ő holdudvarukat. A te gondolkodásodnak a logikája mentén ki lehetne írni az ország határaira,hogy szarország,csak mert a médiában szereplő emberek, akiknek a példát kéne mutatniuk egy tökéletes világban, pont ellenpéldát mutatnak. Észre kéne vegyed és itt sok kommentelőnek veled együtt észre kéne vennie,hogy a sajátmagunk és egymás utálása nem visz sehová. Itt nem az ország vagy a nemzet fos,hanem a politikusok. Ilyen alapon a világ egészen kis része nem fos,hiszen kb egy kezeden meg tudod számolni,hogy hány országban van becsületes vezető elit. Elég rossz lehet a te világképeddel élni. Nem magunkra és egymásra kéne dühösnek lennünk,hanem azokra akik visszaélnek a bizalmunkkal. Én részemről nem loptam el semmit,sőt még akkor is fizettem adót amikor egyszerűbb lett volna feketén dolgozni,mert a fizetésem majdnem az adómmal volt egyenlő. És a családom sem,barátaim sem fos emberek,kikérem ezt a fosnemzetezést az ország 90%-a nevében,még a te nevedben is,mert magadat is minősítetted ezzel.
HamPLÓ Ködtámadás a Dunán 2010.12.26 12:32:00
Mostanában szerepelt pár ködös kép és videó itt a blogon, de az ehhez fűződő legszebb élmény kimaradt: az, ahogy a túlpart fotózása közben egyik percről a másikra "eltűnt" a Vár. Alapjában véve a karácsonyi villamost fotózni mentem Ákos barátommal, és amíg az fordult…..
A Bors úgy tudja, hogy a Jolie-Pitt házaspárnak a forgatáskor annyira megtetszett a Rózsák tere, hogy megvettek két, egymás felett lévő saroklakást az egyik templomra néző házban. A bulvárlapnak nyilatkozó ingatlanügynök szerint Angelináék egybe fogják nyitni a felújított…..
Feleség, gyerek és közben az interneten a nagybetűs szerelem, így megy ez.A kép innenSziasztok, ez az én történetem. Tucatnyi ilyen van, de hátha érdekes.Az egész nagyjából 10 éve kezdődött. Akkor ismertem meg a feleségemet. Főiskola, koli, albérlet, buli, nagy-nagy szerelem,…..
Shay Carmon és Ben Klinger designerek megoldották a négylábú asztal kétlábúsításának problémáját: az eredmény egy látványos és szerethető bútor, a Two Leg Coffee Table. A Corian asztallapba tölgy lábak ékelődnek... Via: Yanko Design..
spiccpork 2010.07.30 11:09:39
@Goompah: A butor nem csak arra valo, hogy funkcio szerint hasznald. Ez az asztal arra tokeletes,h. legyen rajta nehany ujsag, egy virag es szep legyen. Feldobhat egy sarkot a szobadban,vagy beteheted dohanyzo asztalnak. Tuti nem dolne fel, vagyis ahogy en megcsinalnam ugy nem:)
En pont ezert gondoltam a diora vagy a mahagonira,mert mind a ketto sotet viszonylag, igy nem lenne nagyon feltuno az asztal, sot konzervativ hatasu lenne, foleg egy kis antikos fennyel, tudod, az a sargas patina szin amit epphogy latni lehet,megis hangulatot ad a butornak. Es akkor egy ilyen regi stilusu asztalnak ott lennenek a modern,kreativ labak...kuvra jo lenne. Valaki rendleje meg tolem, szeretnem megcsinalni:D
- Viktore, ty vole*, ne szítsd itt a feszkót, légy szíves!Petr Nečas tegnapi, pozsonyi sajtótájékoztatóján elhangzott szavai szerint nagyjából ez lesz a fő üzenete mai budapesti látogatásának.A cseh miniszterelnök úgy vélte, Magyarország rossz viszonya Szlovákiával az egész…..
spiccpork 2010.07.20 13:40:37
@gauche caviar:
Igaz:És kurva 'száni' dolog honfitársakat hazaárulózgatni mert ők nem az óbégatást tekintik az egy és üdvözítő eszköznek.
Az pedig nem hoborges, hogy ha kiallsz valami mellett,(vagy ellen) meg akkor sem ha "csak" sajat magadert allsz ki. Egyszeru targylasi technika, ha nem adsz meg egybol mindent amit a masik ker. Az IMF bankarok alltal iranyitott szervezet, meg jo, hogy nem akarjak a bankok megadoztatasat. Mert ha itt megadoztatjak oket jo kemenyen,mashol is ugyanazt kapjak majd. Most megprobalnak minket helyretenni. Csak azt nem ertem,h. sok blogger,kommentelo, miert lesi ezt elegedett vigyorral. Peldaul ennek a blognak a gazdaja is.
Nem szavaztam a fideszre, de bassza meg, ha mar ok a kormany,akkor szurkolok,hogy sikeruljon nekik a dolog es remelem,h. tudjak mit csinalnak, remelem,hogy sikerul elerni valami olyasmit aminek kicsi a valoszinusege,de lehetseges: szembemenni az IMF hatalmaval es elerni valami olyasmit ami nekunk jo,nem nekik.
spiccpork 2010.07.20 14:04:41
@wpet:
En egyre inkabb ugy latom, hogy igy is,ugy is mi fizetunk (vagyis en nem,mert most nem otthon elek).Kerdes az,hogy mikor fizetunk tobbet, akkor ha a magyar kormany iranyitja az orszagot( akikrol en szeretnem feltetelezni,h. nem gonoszok,es nem akarnak direkt rosszat az orszagnak) vagy akkor, ha egy profitorientalt, csak a sajat sikereben erdekelt penzugyi szervezet iranyit.
Mar csak azert sem hiszem,hogy az IMF gondtehrelten a tarkojat vakarja amikor el kell dontenie, hogy kivel fizettessen, velunk,hetkoznapi embverekkel, vagy a tarsadalom mas szereploivel is (pl bankokkal ado formajaban)mert az o hazuk elott tuti nem fognak autokat gyujtogatni a magyar zavargok,viszont itthon eleg nagy szart tudna kavarni parezer elkeseredett ember. Arra celzok,nekik rohadt mindegy,csak doljon a penz, a kormanynak nem rohadt mindegy.
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
A művészet igenis prűd, nem engedi meg a mindennapos kicsapongások megörökítését, a hétköznapok mocska sosem emelkedhet a művészet köreibe. Ezzel azonban elvesztheti a dokumentáló jellegét is, pironkodó elhallgatásaival és elmismásoló átsiklásaival soha nem tükrözheti…..
Urbanista Ilyen lett az Eiffel tér 2010.05.15 15:43:00
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/dzsilla/eiffel_ter_tajodusszeia_2010_b/feed", "width":"560", "height":"400", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
spiccpork 2010.05.02 06:43:29
@autodidakta agysebész:
Nem értem miért lenne ez "tipikus Mo"?CSAK Mo-n vannak csövesek,bunkók,részegek, elmebetegek? Voltál már más országban? Jobb lenne nem nyavajogni,hogy milyen szar itthon, hanem kinyitni a szemed.
Van az a kis porcelán figura. Egymás kicsi leképezései. Az enyém összetört, de az övé megvan a zsebemben, ahová tettem. Sokszor hozzáér a combomhoz, egyik ruhából a másikba pakolgatom, így soha nem felejtem el. Ha megfogom hideg kemény, kell egy kis idő, amíg a tenyerem…..
spiccpork 2009.12.29 22:40:25
.
spiccpork 2009.12.29 22:41:44
.
Az idei év egyik legnagyobb sikere a District 9, amelyet Neill Blomkamp rendezhetett. Úgy hírlett a pénzügyi-és kritikai diadal után elkészül a folytatás, azonban erre várni kell, ugyanis Blomkamp a Media Rights Capitaltól egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott. Ennek értelmében a…..
spiccpork 2009.11.02 20:42:34
@Cifu78:
Nem tudom,hogy van-e értelme ennyi idő után reagálnom,mindenesetre megteszem.
Szóval attól,hogy más nemzetíségű emberek csinálták még tipikusan olyan elvárásoknak felel meg, mint a legtöbb amerikai film. Abban igazad van,hogy nem amerikaiak csinálták, de nekem is abban,hogy attól még tipikusan amerikai gejl. Azzal,hogy leírod kik gyártották,nem győztél meg róla,hogy jó film. Sőt,nekem annál antipatikusabb a rendező,mert a filmből az látszik,h. tipikusan fogyasztható, mindenki számára fontos és elgondolkodtatónak szánt filmet akart készíteni. Most divatos témát választott(etnikumok,faji villongások, táborok). Én azt mondom neked,hogy ha értelmes filmet akart volna csinálni,nem pedig csak pénzt keresni,akkor nem ilyen dolgokhoz nyúl,vagy nem így. Pl. a szárnyas fejvadász abszolút bukásnak indult,és az a film arra is jó példa,hogy milyen az amikor fajsújosabb kérdésekkel,filozófikusabb témákkal foglalkozik egy film. Én azt sokkal jobban élveztem. A csillagok háborújában is az a klassz,hogy egy szabadságharcot dolgoz fel,fejlődéstörténettel stb. A D9-ben meg olyan jelenetek vannak,hogy a bogárrá változott főszereplő szemétből fabrikál virágot a régi szerelmének...huh.
Ha azt mondod,hogy a D9 egy olyan film,amivel a rendező le akarta tenni a névjegyét,hogy utána a filmstúdiók pénzt adjanak neki,akkor azt mondom,tökéletes film. Mindenkinek fogyasztható(felszínes),látványos és még agyalni is lehet rajta(csak ne vidd túlzásba).
Mégegy dolog amitől fordul egyet a gyomrom: a kis ráklény gyerek mellénykéje,meg az ilyen kérdések: "apa,végre hazamegyünk?"
spiccpork 2009.11.02 20:53:11
@freakin':
Kösz a gratulát a trollkodáshoz:) jól megkaptam magamét,nagyon kemény vagy.
Arra a jelentre gondoltam,amikor a főszereplő az ügyefogyott újonccal(nagyon eredeti karakter) behatol a D9 területére és egy viskóban felfüggesztve nyers hús darabokat találnak. Még el is süt egy gondolom sokkolónak szánt poént, miután lángszóróval megsütik az összes embriót,hogy: "gratulálok az első abortuszodhoz", meg egy olyan is van,hogy "hallja a pukkanó hangokat,olyankor pattannak szét a hőtől" bla bla bla.
Remélem nem próbálsz majd azzal leszerelni,hogy nem szó szerint idéztem.
Az a gondom ezekkel a jelenetekkel,és még sok ilyen volt a filmben,ha újra nézném tudnék még mondnai,hogy direkt és nagyon hatásvadász módon sokkolnak. Túl sekélyes az egész. Kb,mint amikor egy kommentbe valaki a helyesírási hibákba köt bele.
Hidd el,nem kukacoskodni akarok,meg nem is kultúrsznobkodni,csak rohadtul fáj az a pénz amit erre a szarra költöttem.A lelkesedésről nem is beszélve amivel beültem.