Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorkav.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madonnát a Louis Vuittonnál Lara Stone váltotta, de a 'pop nagyasszonya' természetesen egy percig sem maradt parlagon, hanem a Dolce&Gabbana arca lett a 2010-es tavaszi/nyári kampányukban. Stephen Klein fotóin Madonna visszanyúl gyökereihez és igazán dögösen pózol a kamera előtt…..
OurFashion Lubickolás 2009.07.28 21:58:00
Az augusztusi orosz Elle megfürdette Drew Barrymore színésznőt, ebben a melegben kész áldás lehetett, hogy nem a forró refelektorok fényében kell ácsorognia. Ha nem szállna utána a haja és nem látszana a ruhán hogy tényleg úszkálás közben kapták lencsevégre, nem is hinném…..
OurFashion Scarlett átváltozásai 2009.07.25 13:20:00
Ritkán keltik fel a figyelmemet a sztárok mindenféle hajszín és külső változásai, de Scarlett Johansson az egyik nagy kedvencem. Szerintem ő a legszebb nő Hollywood városában, ráadásul színésznőnek sem utolsó, én Woody Allen filmei óta rajongok érte. Gyönyörű,…..
Nem is kell ide semmiféle szöveg, komment, szájtépés: az augusztusi Teen Vogue képek Emma Watsonról magukért beszélnek. Imádnivaló a csaj, nem?Egy kis video a fotózásról:   ..
Alexander McQueen április végén jelentette be, hogy a 2010-es férfikollekcióját nagyon különleges módon tervezi bemutatni - ez a pedig egy rövidfilm lett David Sims rendezésében. És hogy miről is szól ez a pár perc?"A film azt a különleges utazást mutatja be, amikor…..