Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutuzov

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) szerint balesetveszélyes, és ellenkezik az utasításokkal, hogy a 10-11 kocsiból álló vonatokon csak egy vezető jegyvizsgáló teljesít szolgálatot. A MÁV-START Zrt. szakmailag megalapozatlannak tartja a vádakat, és visszautasítja. A…..
A balkánon a pályakarbantartás úgy védi a hátsóját, hogy 1-2 meleg nap után rögtön bevezeti a sebességkorlátozást. A mozdonyvezetők szerint is mérhetetlen butaság volt a menetrendet így összeállítani.    Szia Georgejr, olvastam a posztot a vonalunkon…..
A postnak adhattam volna a dudvisztán nevet is, hiszen minden évben van legalább egy cikk arról, hogy az állomásokat ellepi a dudva, a parlagfű stb. Minden évben felveszik a több száz millió forintos közmunka támogatást, majd nagy csinnadrattával, hat miniszterrel két kentaurral és…..
Új MÁV blog Új menetrend= káosz 2009.06.25 09:41:49
A nyári menetrend továbbra is komoly gondokat okoz, átszállások, csatlakozások borultak fel megkeserítve az utasok amúgysem felhőtlen életét. A minisztériumban ismét szakértők állították össze a menetrendet. Komolyan minek foglalkozik ilyesmivel, aki nem ért hozzá, vagy…..