Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasmacs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyékony Kenyér A pesti belga 2010.01.29 09:30:00
A minap egy utolsó pillanatban lemondott találkozó révén ott találtam magam facéran a mélyhűtött Újlipótvárosban egy hétköznap este, és hát mit tehettem volna, betértem az első belga sörözőbe. Komótosan bandukoltam a sötétben, és közben lázasan dolgozott az agyam.…..
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
"Ez a felvétel bobi görényünkről készült, amint pálcikás jégkrémet nyalogat. Bobi egyéként rácáfol görény mivoltára, mivel nyers húst egyáltalán nem eszik, kedvenc eledelei a tejföl, gyümölcsjoghurt, lekvár és bodzaszörp. Igazi édesszájú ragadozó" - írta…..
Nem elég, hogy többszáz százalékos uzsorakamatot szed a késve fizető egyetemistáktól, a pécsi Hallgatói Pénzügyi Iroda azzal is megpróbálkozott, hogy az egyetem belső előírásait megszegve, jogtalanul eltiltson a vizsgázástól egy diákot. A hallgató korábban késett a…..