Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Llajon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi stressz   Hogyan ismerhető fel a munkahelyi stressz, és mit tehetsz ellene?   A munkahelyi stressz felismerése... A stresszel (azon belül a munkahelyi stresszel) kapcsolatban az egyik legnagyobb probléma, hogy nem…..
Llajon 2010.09.27 13:49:18
@hantabb: Ne alkoss addig véleményt, míg ki nem próbáltad őket. Nekem a feleségem ajánlott egy homeopátiás készítményt, nevezetesen a Sedatifet, mivel nagyon stresszes a munkám, és nehezen viselem. Mióta szedem ezt a készítményt, jobban tűröm a munkahelyi stresszt, illetve az alvászavarom, amivel szintén küszködtem is megszűnt. Próbáld ki, szerintem veszíteni nem veszítesz semmit vele, mellékhatása nincs, bizalommal ajánlom.
Megmutatjuk neked, hogy milyen Talmácsi Gábor a magánember, milyen frizurát visel szívesen ha buliba megy, hogyan öltözködik civilként és miért választotta a Schwarzkopf termékeit.Ha szeretnéd meghódítani a nőket, vagy már unod a szürkeséget és valami új, kreatív ötletre van…..
Llajon 2008.06.12 15:58:43
hát most láttam a talmát egy uj szerepben mármint reklám ember talmahasit.uw.hu/ nem is rossz :) (és ezt talán engedi leadni a tv-ben is nem ugy mint az átverést) és minden elismerésem talmáé!!
Volt már téma a pornó, meg az MMO RPG is, a Kultúrház nagyon trendi akar lenni, és általában nem jön össze nekik. De ennek ellenére érdemes megnézni, hogy ma este héttől mit tudnak mondani a mangáról, ami állítólag most árasztja el a magyar könyvpiacot. Az m2-re kell…..
Az Axe dezodor úgy látszik megvett egy egész rekesznyit a magyar férfimagazinok körül keringő szilikonozott szoláriumcsajokból, biztos 10-et vesz, tucatot kap akció volt valamelyik plasztikai sebészeten. Nem volt elég ugyanis Kustánczi Lia, de most itt van Dundika, a playmate is, aki az…..