Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xarlett

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Mi a bűnöd? - Szeretek fiatal lányokat simogatni.. Várj, mi? Egész érdekes visszaemlékezési hullám alakult ki reformernél a kommentekben. Úgy érzem átemelem ide, mert anonymous szállított.csipinymous 2008.06.15. 23:14:11 Fotók, a picasaweben, nagyon jól sikerültek. Írhatnám,…..
xarlett 2009.06.25 09:12:48
sziasztok.
szerintem min ugyanarról az emberről beszéltek. Philip Daimon a "sokdiplomás aki new yorkban tanult, broadwayen színház alapító tag" stb stb stb és persze a szcientológia papja is...Én kb két éve nyáron színészetet tanulni jártam hozzá. Igazából jó mulatság volt, de valamiért mindig volt valami furcsa érzésem. Én is azt furcsállom ilyenkor h ha akkora forma h ő kint tanult a legnevesebb helyeken akkor mit keres Budapesten egy bérelt lakásban ahol tanít...mért nem a Gór Nagy Márián kamatoztatja tudását. Én kb 2 hónapot jártam aztán nem találkoztunk. Utána másfél évvel később igen. Na akkor próbált beszervezni abba a mulatságos kis hites cuccba. Hát én alapvetően mindig teljesen szembe álltam ezzel a szcientológia dologgal...hallottátok már mit művelnek azok az emberekkel?? Épelméjű csak kineveti őket. Én is ezt tettem. Peeeeeersze ingyenes kurzus...hi hi. Mi van ingyen ma? Főleg ezeknél. Hiszen úgy látom ebből élnek meg...mint valami MLM csoport...hívják a népet akik valamilyen oknál fogva hajlandóak fizetni.
Mindegy...lényeg az hogy szerintem ha valaki angolt akar tanulni inkább forduljon valami origo nylelvtanfolyamra Azok nagyon jók, és nem az a fajta ami csak leveszi a zsét aztán rájössz h csak annyit tanultál, hogy jobb lett vlna ha otthonmaradsz.
A színészdologgal kapcsolatban meg annyit, hogy talán ott is jobb lenne olyant választani, aki nem dilettáns módon próbálkozik okítani. És az a dolog a 12 éves kislányokkal??!! Azért ez egy picit több annál, mint hogy valaki angolul tanítgat diploma nélkül...
vigyázzatok vele!