Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hekimeki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
hekimeki 2009.07.01 17:47:57
Bit Rot Hülye
Tudod mennyi a keresete egy Pestinek? Akkor fizessen is többet a Pesti! Mert itt Debrecenben kb harmada vagy negyede és még többet is kell érte dolgozni B+ !!!
Még véletlenül se keverd össze Pestet Debrecennel inkább gyere ide ebbe a
sz@r városba (ami jól eb@xott Kósa) és próbálj meg munkát keresni ha sikerült nagy nehezen akkor robotolj, legyen gyereked és próbálj megélni te majom ! Ha valaki nem tart igény egy szolgáltatásra akkor azt nem veszi igénybe és nem is fizet érte nem ?!? Ez most itt olyan, pl tv műszerész lennék de minden hónapban megyek hozzád b+, hogy ugyan 3ezret tapsolj a kezembe mert igaz , hogy szart se adok érte de mintha több lenne a szolgáltatás ! Hát nagy ívbe lex@rom ha nem kell valakinek busz akkor ne kényszerítse már rá rendicsek ???
hekimeki 2009.07.01 20:03:49
@Zsoo: Nem - nem a Debreceni buszokról.:(
De vettem ma egy biciklit és csókoltatom a DKV-t :D Van barátom a volánnál és amit a rádió meg minden média hangoztat, hogy átveszik az embereket egy nagy szopatás! NEM IGAZ!!! Komolyan baromi sok embert küldenek el a volántól meg leminősítik a régi dolgozókat ill elküldik hogy nincs pénz! A pofám ilyenkor leszakad, hogy mennyire tud hazudni a média és sajnos aki nincs benne nem lát bele és elhiszi. Ez nagyon szomorú:( Új buszok=leépítés volánnál=több munkanélküli=több adó hogy a sélyeket tudják miből fedezni !!! De dúrva. Miért nem születtem brazilnak basszus ? :DDDDD Akkor minden ingyen lenne nem ? :DD
Macsek biztosan nem fog többet Update-kaját rendelni, hiszen bár nyilván nem direkt került az üvegszilánk a csilisbabjába, talán csak akkor járt volna rosszabbul, ha egy kisalien ugrik elő belőle: Három kicsi gyermekünket nevelő feleségem mindennapjait megkönnyítendő hétközben…..